Σαρακοστή κοντή γιορτή
Mainly clear
20°C
 

Διευθυντής στην εταιρεία ουίσκι Cutty Sark θα αναλάβει ο sir Alex Ferguson

127557616_411335bΙδιαίτερη αίσθηση στον χώρο του αθλητισμού προκάλεσε  η απόφαση του προπονητή της Manchester United, sir Alex Ferguson, να αποσυρθεί από τους πάγκους ύστερα από σχεδόν 40 χρόνια επιτυχημένης καριέρας. Η πλειονότητα των ΜΜΕ απέδωσε την κίνηση του Σκωτσέζου προπονητή στην κούραση, λόγω της προχωρημένης ηλικίας του, ωστόσο όπως αποκαλύπτει το «Κουλούρι», οι πραγματικοί λόγοι πίσω από την απόφαση του είναι διαφορετικοί.

Ο 71χρονος θρύλος, αποφάσισε να δεχτεί την πρόταση της εταιρείας ουίσκι «Cutty Sark» προκειμένου να αναλάβει διευθυντής της, καθώς όπως δήλωσαν στο «Κουλούρι» κύκλοι της εταιρείας, κρίθηκε ως ο πλέον κατάλληλος, λόγω της γνωστής λατρείας του για το συγκεκριμένο ποτό. «Από το 1974, όταν και σταμάτησε την ποδοσφαιρική του καριέρα, υπολογίζεται πως ο Alex Ferguson έχει περάσει μόλις 2 ημέρες δίχως να πιει καθόλου ουίσκι. Η πείρα του και το γεγονός πως μυρίζει συνέχεια ουίσκι θα είναι πολύτιμα εργαλεία προκειμένου να οδηγήσει την εταιρεία σε λαμπρές ημέρες. Ελπίζουμε να παραμείνει στο δυναμικό μας ακόμη περισσότερα χρόνια από όσα έμεινε στη United», τόνισε στο «Κουλούρι» ο δοκιμαστής ουίσκι, sir Kevin MacSir.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Κουλουριού», σημαντικό ρόλο στο να αποδεχτεί την πρόταση έπαιξε και το γεγονός πως το εργοστάσιο της «Cutty Sark» βρίσκεται πολύ κοντά στο πατρικό του πολυνίκη κόουτς, ο οποίος σκοπεύει να επανασυστήσει τη σχολική ροκ μπάντα του «MacSmiths» η οποία συνδυάζει ροκ μελωδίες και παραδοσιακούς ήχους γκάιντας. Τέλος, τα εργαστήρια της «Cutty Sark» σκοπεύουν να επεξεργαστούν την τσίχλα που μασάει συνεχόμενα ο sir Alex από το 1958, η οποία υπολογίζεται πως διατηρεί πάνω της δείγμα από 125 διαφορετικά ουίσκι, με την ελπίδα να παρασκευάσουν το δυνατότερα μείγμα ουίσκι που έχει υπάρξει ποτέ στην ιστορία.


Ο Τιτανομέγιστος Καζαμίας «Το Κουάρκ» Κουλουριού και Κουραφέλκυθρου κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από την Jemma Press.