Σαρακοστή κοντή γιορτή
Clear sky
19°C
 

Αντιμίλησε στον πατέρα του ο Γιώργος Συρίγος

ÓÕÍÅÍÔÅÕÎÇ ÔÕÐÏÕ ÖÉËÉÐÐÏÕ ÓÕÑÉÃÏÕΣε μία κίνηση ανδρείας και ένδειξης πυγμής προχώρησε ο νεαρός αθλητικογράφος Γιώργος Συρίγος, αντιμιλώντας στον γνωστό συνάδελφο και πατέρα του Φίλιππο Συρίγο.

Όλα ξεκίνησαν σε πρόσφατο κυριακάτικο τραπέζι της οικογένειας όπου το θέμα της συζήτησης βρέθηκε να είναι η προσφορά του Τζαννή Σταυρακόπουλου στην ομάδα του Παναθηναϊκού τη σεζόν 1995-96. Σύμφωνα με τους παρευρισκόμενους, πατέρας και υιός διαφωνούσαν έντονα, με τον γηραιότερο να εναντιώνεται στην άποψη του νεότερου, συχνά σε ειρωνικό τόνο. Όταν τα πνεύματα οξύνθηκαν, ο Γιώργος Συρίγος φέρεται να απευθύνθηκε στον πατέρα του λέγοντας «Αμάν πιά! Σε ό,τι και να πω βρίσκεις μια ακραία αντίφαση με μοναδικό σκοπό σου να διαφωνήσεις. Δεν φτάνει που το κάνεις στον αέρα, θες να το κάνεις και μπροστά σε όλη την οικογένεια».

Σύμφωνα με πληροφορίες του στενού οικογενειακού κύκλου,  ο Φίλιππος Συρίγος τότε άρχισε να γελάει, ξεστομίζοντας παρατεταμένα φωνήεντα, λέγοντας «είναι κλοπή» και αποκαλώντας τον γιο του «επιστήμονα της αθλητικής δημοσιογραφίας», γεγονός που φάνηκε να εξοργίζει τον νεαρό Γιώργο. Τελικά, έπειτα από την παρέμβαση των ψυχραιμότερων, πατέρας και γιος διέκοψαν τη διαμάχη τους φανερά αναστατωμένοι.

Το γεγονός αρνήθηκαν να σχολιάσουν αμφότεροι οι δημοσιογράφοι, ενώ το κοινό αναμένει την επόμενη κοινή τους εμφάνιση σε τηλεοπτική εκπομπή, προκειμένου να αποκρυπτογραφήσει τις τρέχουσες συνθήκες στις σχέσεις μεταξύ των δύο.


Ο Τιτανομέγιστος Καζαμίας «Το Κουάρκ» Κουλουριού και Κουραφέλκυθρου κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από την Jemma Press.