Αφρικανικά πόνι
Clear sky
35°C
 

Στην κατηγορία ελαφριάς μύγας της πυγμαχίας θα αγωνιστεί ο Άδωνις Γεωργιάδης

Ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων γνώρισε την ήττα στη φάση των «16» του τουρνουά τένις στη Φιλοθέη, όμως οι αθλητικές του δραστηριότητες δεν τελειώνουν εδώ. Ήδη ανακοινώθηκε η συμμετοχή του σε αγώνα της κατηγορίας Ελαφριάς Μύγας της πυγμαχίας, στις 12 Νοεμβρίου στην Λυκόβρυση.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης, θα αντιμετωπίσει τον κ. Μάκη - Αρτούρ Λουμπασιάν, Ελληνοαρμένη μηχανοδηγό φορτηγών πλοίων και έμπειρο πυγμάχο στις ελαφριές κατηγορίες, που έχει συμμετάσχει σε εγχώριες και διεθνείς διοργανώσεις. Φυσικά έχει αρχίσει ήδη να προπονείται σκληρά για τον μεγάλο αγώνα, κάνοντας σχοινάκι κάθε πρωί και βράδυ μετά το δελτίο ειδήσεων, ενώ έχει παραγγείλει και σάκο του μποξ από το ίντερνετ.

«Όλοι μου λένε ότι θα φάω ξύλο αλλά εγώ είμαι μαχητής, δεν μασάω από κάτι τέτοια» τόνισε ο κ. Γεωργιάδης μιλώντας στο «Κουλούρι». «Ο Μάκης - Αρτούρ είναι σκληρός αντίπαλος και καταπληκτικό παιδί, έχει χρυσή καρδιά κι ας είναι λίγο φοβιστικός με όλες αυτές τις χαρακιές στο πρόσωπο», συμπλήρωσε ο υπουργός.

«Προπονούμαι με τον βοηθό μου στο γραφείο, χθες του έριξα δύο σούπερ κροσέ συνεχόμενα και μόλις συνήλθε λίγο του κατάφερα ένα δυνατό άπερκατ. Έχω πολλή δουλειά μπροστά μου αλλά είμαι αισιόδοξος», κατέληξε, την ώρα που τρυπούσε ένα ωμό αυγό για να πιει τον κρόκο.

Το «Κουλούρι» επικοινώνησε και με τον κ. Λουμπασιάν, επικείμενο αντίπαλο του Άδωνι Γεωργιάδη. Ο κ. Λουμπασιάν σήκωσε το τηλέφωνο από το Αμπιτζάν της Ακτής Ελεφαντοστού, όπου έχει αράξει το βαπόρι για να φορτώσει εμπόρευμα προτού αναχωρήσει για τη Νότια Αμερική.

«Δεν γνώριζα τον κ. Γεωργιάδη αλλά ανυπομονώ να επιστρέψω στην Ελλάδα και να τον αντιμετωπίσω. Είμαι πάνω στο πλοίο ήδη έξι μήνες και έχω ανάγκη να ξεδώσω λίγο», αρκέστηκε να δηλώσει προτού μας το κλείσει, για να μετακινήσει με τα χέρια έναν μεταλλικό σωλήνα 200 κιλών που ήταν μες στη μέση και εμπόδιζε.


Ο Τιτανομέγιστος Καζαμίας «Το Κουάρκ» Κουλουριού και Κουραφέλκυθρου κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από την Jemma Press.