Ιουλιανά
Clear sky
32°C
 

Η τρίτη σεζόν του Game of Τhrones αποκλειστικά στο ΤηλεΑστυ

Μία είδηση που έρχεται να ανατρέψει τα δεδομένα της ελληνικής τηλεοπτικής πραγματικότητας, αποκάλυψε σε πρόσφατες δηλώσεις του, στέλεχος του γνωστού αμερικάνικου τηλεοπτικού δικτύου HBO. Συγκεκριμένα, γνωστοποιήθηκε πως τα τηλεοπτικά δικαιώματα για την προβολή της 3ης σεζόν της εξαιρετικής σειράς «Game of Thrones» στη χώρα μας, που αναμένεται να ξεκινήσει στις 31 Μαρτίου του 2013, εξασφάλισε το ΤηλεΆστυ. Μετά την επιτυχία και τις υψηλές τηλεθεάσεις που κατέγραψαν οι 2 πρώτες σεζόν, το κανάλι του προέδρου του ΛΑ.Ο.Σ., με συντονισμένες ενέργειες, κυριολεκτικά άρπαξε μέσα από τα χέρια της συνδρομητικής πλατφόρμας της NOVA τα δικαιώματα της 3ης σεζόν και μάλιστα με οψιόν ανανέωσης και για την 4η.

Την είδηση ήρθε να επιβεβαιώσει με τον πλέον επίσημο τρόπο, ο ίδιος ο Γιώργος Καρατζαφέρης, δηλώνοντας: «Θέλουμε να δώσουμε τη δυνατότητα στον απλό πολίτη να παρακολουθήσει μία εκπληκτική τηλεοπτική παραγωγή όπως είναι «Το παιχνίδι των Θρόνων». Επιτέλους θα πρέπει να δοθεί η ευκαιρία σε όλους να παρακολουθούν αξιόλογες σειρές μέσω ελεύθερων καναλιών πανελλαδικής εμβέλειας και όχι μέσω συνδρομητικών καναλιών που αποσκοπούν μόνο στην κερδοφορία».

Πολιτικοί αναλυτές, τονίζουν πως μετά την αποτυχία του ΛΑ.Ο.Σ. να αποσπάσει το 3% των ψήφων των πρόσφατων βουλευτικών εκλογών, ο κ. Καρατζαφέρης προσπαθεί να περάσει ένα πιο φιλολαϊκό προφίλ μέσω του καναλιού του, στο οποίο πλέον μπορεί να αφιερώνει και περισσότερο χρόνο.

Από το περιβάλλον του ΤηλεΆστυ, διέρρευσε ότι ήδη έχει κληθεί το πιο βαρύ χαρτί του καναλιού, Μαρία Μπεκατώρου, προκειμένου να γυριστούν τρίλεπτα σποτάκια που θα προηγούνται της προβολής κάθε επεισοδίου και τα οποία θα περιλαμβάνουν σκηνές από τα προηγούμενα επεισόδια με σκοπό να ενημερώσουν τον τηλεθεατή, πάντα με την κριτική ματιά της γνωστής παρουσιάστριας.

Επισημάνθηκε, επίσης, ότι τα επεισόδια θα είναι μεταγλωττισμένα και όχι υποτιτλισμένα, ενώ η προβολή τους θα γίνεται μόλις 48 ώρες μετά την προβολή στις Ηνωμένες Πολιτείες. Πέραν του Κώστα Κόκλα, ο οποίος αναμένεται να αποτελέσει τον «Έλληνα Ρομπ Σταρκ», πληροφορίες για τους υπόλοιπους ηθοποιούς που θα δώσουν τις φωνές τους στους ήρωες της σειράς, όπως και για τους οικονομικούς όρους της συμφωνίας μεταξύ HBO-ΤηλεΆστυ, δεν έγιναν γνωστές.


Ο Τιτανομέγιστος Καζαμίας «Το Κουάρκ» Κουλουριού και Κουραφέλκυθρου κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από την Jemma Press.