Ιουλιανά
Clear sky
28°C
 

Mικρότερη ποσότητα υδροχλωρικού οξέως θα περιέχει η Coca-Cola light, καθησυχάζει η εταιρεία

Coca-Cola Post Strong EarningsΝα σβήσει τη φωτιά που άναψε και να ηρεμήσει τα πνεύματα προσπαθεί τις τελευταίες ημέρες η εταιρεία αναψυκτικών Coca-Cola. Συγκεκριμένα, τις ημέρες των εορτών έγινε γνωστό πως κυκλοφορούν στην αγορά μπουκάλια του αναψυκτικού τα οποία περιέχουν υδροχλωρικό οξύ, κάτι το οποίο όπως είναι φυσικό αναστάτωσε τους καταναλωτές. Μιλώντας ωστόσο στο «Κουλούρι», στέλεχος της εταιρείας επιχειρεί να βάλει τα πράγματα στη θέση τους.

«Κατανοούμε τις αντιδράσεις. Πρέπει να διευκρινήσουμε πως πρόκειται για παρανόηση. Οι συσκευασίες της κανονικής Coca-Cola περιέχουν πράγματι υδροχλωρικό οξύ, ωστόσο οι αντίστοιχες της Coca-Cola light περιέχουν πολύ μικρότερη ποσότητα ενώ αυτές της Zero καθόλου. Σεβόμαστε τους πελάτες μας και δεν θα ήμασταν ποτέ ανακόλουθοι στις επιθυμίες τους. Όσοι αγαπάνε την Coca-Cola και φροντίζουν για τη σιλουέτα τους μπορούν ακόμα να πίνουν την Coca-Cola light καθώς η ποσότητα υδροχλωρικού οξέως που περιέχει δεν είναι αρκετή ώστε να θεωρηθεί παχυντική», εξηγεί στο «Κουλούρι» το υψηλόβαθμο στέλεχος.

Όσο για μελλοντικά σχέδια της εταιρείας, το στέλεχος περιγράφει: «Αρχικά λανσάραμε τις συσκευασίες με το υδροχλωρικό οξύ σε περιορισμένο αριθμό μπουκαλιών ώστε να μπορέσουμε να σφυγμομετρήσουμε την ανταπόκριση της αγοράς. Σε περίπτωση που γνωρίσει επιτυχία τότε θα προχωρήσουμε σε μαζική παραγωγή. Για το μέλλον έχουμε κι άλλα σχέδια όπως Coca-Cola με φώσφορο, Coca-Cola με υδροκυάνιο και Coca-Cola με Mentos».

Tέλος, ερωτηθείς σχετικά με τις φήμες περί τρομοκρατικού χτυπήματος, ο υπεύθυνος της εταιρείας ήταν καυστικός: «Τρομοκρατία είναι αυτό που κάνουμε εμείς στους ανταγωνιστές μας. Άλλωστε η Coca-Cola πάει με όλα».


Ο Τιτανομέγιστος Καζαμίας «Το Κουάρκ» Κουλουριού και Κουραφέλκυθρου κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από την Jemma Press.