Σαρακοστή κοντή γιορτή
Clear sky
18°C
 

Coca-Cola χωρίς Coca-Cola το νέο προϊόν της εταιρείας αναψυκτικών

nocola-ekuJ4lE3.1366101739Ένα νέο επαναστατικό προϊόν αναμένεται να λανσάρει σύντομα η εταιρεία αναψυκτικών Coca-Cola. Μετά την Coca-Cola light, η οποία δεν περιέχει ζάχαρη και την Coca-Cola Zero, η οποία δεν περιέχει καφείνη, σειρά θα έχει το αναψυκτικό « » το οποίο στην ουσία θα πρόκεται για μια Coca-Cola η οποία δεν θα περιέχει καθόλου Coca-Cola.

Όπως εξηγεί υψηλόβαθμο στέλεχος της εταιρείας-κολοσσού στο «Κουλούρι»: «H Coca-Cola έχει δεχτεί πολλές επιθέσεις όλα αυτά τα χρόνια για τις δήθεν βλάβες που προκαλεί στους καταναλωτές της. Κατηγορούν το προϊόν μας ότι παχαίνει, ότι καταστρέφει τον οργανισμό, ότι αποτελεί σύμβολο του καπιταλισμού. Τους έχουμε προσφέρει τόσα υγιεινά υποκατάστατα και εξακολουθούν να μας εκτοξεύουν λάσπη. Πλέον τους παρουσιάζουμε την τελική μας απάντηση. Μια Coca-Cola χωρίς καθόλου Coca-Cola»

Ακόμη δεν έχει διευκρινιστεί τι ακριβώς θα περιέχει η νέα συνταγή του « ». Το μόνο που έχει διαρρεύσει είναι πως δεν θα περιλαμβάνει καθόλου νερό, ζάχαρη, διοξείδιο του άνθρακα, χρωστικές ουσίες, μέσα οξίνισης και καφείνη. Η συσκευασία του νέου προϊόντος αναμένεται να είναι διάφανη ενώ η διαφημιστική καμπάνια αναμένεται να βασιστεί σε κενές αφίσες οι οποίες δεν θα απεικονίζουν απολύτως τίποτα και διαφημιστικά σποτάκια νεκρού χρόνου.

Ήδη πάντως οι διεθνείς οργανισμοί διατροφικής υγείας παρουσίαζονται επιφυλακτικοί απέναντι στο νέο προϊόν με τον πρόεδρο της ελληνικής υπηρεσίας, Λυκούργο Καμινιώτη να δηλώνει χαρακτηριστικά στο «Κουλούρι»: «Είμαστε σίγουροι πως αν αναμείξουμε τη νέα Coca-Cola χωρίς Coca-Cola με υδροκυάνιο το αποτέλεσμα θα είναι καταστροφικό. Μπορεί εκ πρώτης όψεως να εκλείπουν τα βλαβερά συστατικά ωστόσο αυτή η διαβολική εταιρεία η οποία χρησιμοποιεί την εικόνα του Άγιου Βασίλη για εμπορικούς σκοπούς αποκλείεται να έχει καλές προθέσεις».

Τη δική της απάντηση στο « » αναμένεται τέλος να δώσει σύντομα η Pepsi η οποία θα λανσάρει την Pep, ένα προϊόν το οποίο θα περιλαμβάνει μόνο νερό και ζάχαρη.


Ο Τιτανομέγιστος Καζαμίας «Το Κουάρκ» Κουλουριού και Κουραφέλκυθρου κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από την Jemma Press.