Αλκυονίδες να είναι οι μέρες σας
Thunderstorm
13°C
 

Σε καλό δρόμο η αδελφοποίηση των αρνητών των νεκρών του Πολυτεχνείου με τους οπαδούς της επίπεδης Γης

Με σεβασμό και συγκίνηση γιορτάστηκε χθες η 46η επέτειος των γεγονότων του Πολυτεχνείου, με τους αρνητές ωστόσο των νεκρών της νύχτας της 17ης Νοέμβρη του 1973 να συνεχίζουν να αμφισβητούν την ύπαρξη θυμάτων από τους δολοφόνους της Χούντας.

Μάλιστα, φαίνεται πως η παραπάνω κατηγορία ανθρώπων βρήκε έναν απρόσμενο σύμμαχο στο πρόσωπο των οπαδών της θεωρίας της επίπεδης γης. Συγκεκριμένα, οι δύο ομάδες συναντήθηκαν πριν λίγες μέρες σε μεγάλο ξενοδοχείο της Αθήνας, αντάλλαξαν τεχνογνωσία και απόψεις και συμφώνησαν στο άμεσο μέλλον να αδελφοποιηθούν. Έκτοτε βέβαια, τα ίχνη τους αγνοούνται, αφού χάθηκαν και περιφέρονται γύρω από το κτίριο ζητώντας οδηγίες.

«Επιτέλους, βρήκαμε σοβαρούς ακροατές, που όχι μόνο δεν μας λοιδορούν, αλλά στηρίζουν τα λεγόμενά μας και μας καταλαβαίνουν. Δεν είναι εύκολο να πηγαίνεις κόντρα στο ρεύμα, αλλά το έχουμε συνηθίσει», σχολίασε εκπρόσωπος των αρνητών των νεκρών του Πολυτεχνείου, ενώ κοιτούσε όλο νόημα τον θόλο που καλύπτει την επιφάνεια της γης.

Προς το παρόν, δεν επιβεβαιώνεται πως στο άρμα των παραπάνω θα ανέβουν τόσο οι αντί-εμβολιαστές όσο και όσοι τάσσονται με την άποψη πως δεν πήγαμε ποτέ στο φεγγάρι, ωστόσο το «Κουλούρι» παρακολουθεί το θέμα και θα επανέλθει για οτιδήποτε νεότερο.


Ο Τιτανομέγιστος Καζαμίας «Το Κουάρκ» Κουλουριού και Κουραφέλκυθρου κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από την Jemma Press.