Σαρακοστή κοντή γιορτή
Overcast
18°C
 

Στα πρόθυρα του να ανοίξει φυτώριο ο Τέρενς Κουίκ

Απηυδισμένος με την κατάσταση που επικρατεί στο εσωτερικό των Ανεξάρτητων Ελλήνων δηλώνει σε πρόσωπα του περιβάλλοντος του ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος Τέρενς Κουίκ, ο οποίος σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες βρίσκεται στα πρόθυρα του να παραιτηθεί της βουλευτικής του έδρας και να ανοίξει φυτώριο στο Πόρτο Ράφτη.

Ο κ. Κουίκ εμφανίζεται ιδαίτερα δυσαρεστημένος με το κλίμα εσωστρέφειας και ρήξης που έχει διαμορφωθεί εντός της κοινοβουλευτικής ομάδας των Ανεξάρτητων Ελλήνων, αφότου ηγετικά στελέχη του λαϊκο-πατριωτικού κόμματος άσκησαν έντονη κριτική στον πρόεδρο Πάνο Καμμένο για τη στρατηγική που ακολουθεί αλλά και για τη στροφή του προς τη Σαϊεντολογία. Αποτέλεσμα της επίθεσης, η οποία έγινε κατά τη διάρκεια της χθεσινής συνεδρίασης της ΚΟ, ήταν η καθαίρεση του Κ. Μαρκόπουλου από γραμματέα, η οποία συνοδεύτηκε από την προτροπή του κ. Καμμένου, «σε όποιον δεν αρέσει, να πάει στην Πολιτική Άνοιξη».

Πληροφορίες από το εσωτερικό του κόμματος, τις οποίες επιβεβαιώνουν κύκλοι καφενείων στα πέριξ της πλατείας Συντάγματος, αναφέρουν πως το τελευταίο διάστημα υπάρχει αυξανόμενη γκρίνια για τη συμπεριφορά του Πάνου Καμμένου. Συγκεκριμένα, έντονη είναι η δυσαρέσκεια για τη σχέση που ο πρόεδρος των Αν.Ελ. έχει αναπτύξει με τον πρόεδρο τον ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμπα, με τον οποίο συνομιλεί μονομερώς στο Twitter, αλλά και για την άρνηση του να εκκινήσει τις διαδικασίες για εξόρυξη υδρογονανθράκων στο κτήμα του στην Κινέτα.

Πηγές που γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις μαρτυρούν πως ο Τέρενς Κουίκ, ο οποίος είναι εκ φύσεως χαρακτήρας χαμηλών τόνων που αντιπαθεί τις εντάσεις, έχει κουραστεί από τις αντιδικίες και τα αλληλοκαρφώματα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο κ. Κουίκ νοιώθει πως τέτοιες προσωπικές στρατηγικές προδίδουν το όραμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων για μια ανεξάρτητη και πλούσια Ελλάδα, τόσο αναφορικά με το κομμάτι της ανεξαρτησίας όσο και με αυτό του πλούτου, κατά συνέπεια σκέφτεται πολύ σοβαρά να αποχωρήσει από την πολιτική και να ανοίξει το δικό του φυτώριο, αξιοποιώντας την εμπειρία του σχετικά με ψεκασμούς.

Το «Κουλούρι» θα παρακολουθεί από κοντά τις καταιγιστικές εξελίξεις σχετικά με τις αποφάσεις του Τέρενς Κουίκ, οι οποίες αναμένεται να επηρεάσουν σημαντικά τη συνοχή των Ανεξάρτητων Ελλήνων αλλά και την ψυχολογική σταθερότητα όλων των Ελλήνων.


Ο Τιτανομέγιστος Καζαμίας «Το Κουάρκ» Κουλουριού και Κουραφέλκυθρου κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από την Jemma Press.