Αφρικανικά πόνι
Clear sky
35°C
 

Αποκάλυψη: Το ίδιο πρόσωπο η Ζωή Κωνσταντοπούλου και η Νίκη Κεραμέως

Ακούγεται απίστευτο κι όμως είναι αληθινό: η Ζωή Κωνσταντοπούλου και η Νίκη Κεραμέως είναι στην πραγματικότητα το ίδιο πρόσωπο.

Στη συγκλονιστική αποκάλυψη προέβη τυχαία ο 64χρονος συμπολίτης μας Ευθύμιος Φ., ο οποίος πάσχει από βαριάς μορφής καταρράκτη και ως εκ τούτου χρησιμοποιεί μεγεθυντικό φακό όταν διαβάζει για την ενημέρωση του.

Η συνειδητοποίηση έγινε όσο διάβαζε εφημερίδα με ολοσέλιδη συνέντευξη της Ζωής Κωνσταντοπούλου, ενώ στην τηλεόραση μπροστά του η Νίκη Κεραμέως μιλούσε σε πάνελ. Λόγω της δυσκολίας του στην όραση, ο κ. Ευθύμιος έμεινε να κοιτάζει προσεκτικά τις δύο εικόνες για πολλή ώρα - περισσότερη από όση έχει αντέξει να κοιτάξει κάθε άλλος ή άλλη ως τώρα - μέχρι που τελικά σιγουρεύτηκε και το αποκάλυψε στα κανάλια.

«Εκ των υστέρων φαντάζει λογικό. Η κ. Κωνσταντοπούλου δραστηριοποιούταν έντονα στην πολιτική μέχρι το 2018 περίπου, όταν και αποσύρθηκε και λίγους μήνες μετά εμφανίστηκε από το πουθενά η κ. Κεραμέως. Από το 2019 και μετά η κ. Κωνσταντοπούλου ήταν άφαντη, ενώ τώρα που ξαναεμφανίστηκε ξαφνικά χάθηκε η κ. Κεραμέως», τονίζουν ειδικοί πολιτικοί αναλυτές.

Οι ίδιοι, επισημαίνουν ακόμα πως δεν μπορεί να είναι τυχαία η αγάπη και των δύο για την τεκίλα και τον Ιησού Χριστό, όσο και το γεγονός πως κανείς ποτέ δεν τις έχει δει ταυτόχρονα στο ίδιο μέρος.

Αλλά και η ίδια η Ζωή Κωνσταντοπούλου (σ.σ. αυτό το διάστημα διατηρεί αυτό το προφίλ στις δημόσιες εμφανίσεις της), απέφυγε να διαψεύσει την είδηση. «Κι αν ο Μαχάτμα Γκάντι ήταν μετενσάρκωση του προφήτη Ιεζεκιήλ;» αρκέστηκε να αναρωτηθεί όλο νόημα όταν ρωτήθηκε σχετικά.

Μείνετε συντονισμένοι για κάθε νεότερο.


Ο Τιτανομέγιστος Καζαμίας «Το Κουάρκ» Κουλουριού και Κουραφέλκυθρου κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από την Jemma Press.