Πάει κι αυτό
Overcast
24°C
 

Τρία κιλά ελαφρύτερος αισθάνεται 38χρονος που διάβασε για διαλειμματική νηστεία χθες το βράδυ

Φτερό αισθάνεται ήδη ο 38χρονος Μανώλης Γιαννόπουλος από τη Ζαχάρω Ηλείας, ο οποίος διάβασε τα πάντα σχετικά με τη διαλειμματική νηστεία χθες το βράδυ πριν αποκοιμηθεί.

Ξύπνησε σήμερα νιώθοντας τουλάχιστον 3 κιλά ελαφρύτερος, ενώ πιστεύει πως βρίσκεται μόλις μερικές εβδομάδες μακρυά από το να μπορεί να βλέπει τους κοιλιακούς του.

Κατά τη διάρκεια της νύχτας, ο μεταβολισμός του έχει αλλάξει άρδην, και καίει λίπος αντί για υδατάνθρακες όσο βρίσκεται στις ώρες νηστείας.

Το πρώτο πράγμα που διαπίστωσε ήταν μια μεγάλη ώθηση στην ενέργειά του, καθώς η αίσθηση απώλειας βάρους βελτίωσε την αίσθηση των επιπέδων και της απόδοσης του οξυγόνου στο σώμα. Την επιδερμίδα του επίσης την αισθάνθηκε να γίνεται πιο καθαρή, με το ταξίδι του στην απώλεια βάρους να του έχει προσφέρει ένα επιπλέον πολύ σημαντικό όφελος: όχι μόνο να αισθάνεται υγιής, αλλά και να φαίνεται.

Είναι επίσης εκπληκτικό το πως άλλαξε το σώμα και ειδικά στα πόδια, καθώς η αίσθηση απώλειας ενός κιλού σωματικού βάρους, μείωσε την αίσθηση πίεσης 4 κιλών στις αρθρώσεις των γονάτων. Τέλος, το δεύτερο μισό της νύχτας δε ροχάλισε καθόλου, σύμφωνα πάντα με μαρτυρία της γυναίκας του - Εύης.

Το «Κουλούρι» είναι εδώ να παρακολουθήσει το «ταξίδι» της απώλειας βάρους του 38χρονου Μανώλη, και θα σας κρατάει ενήμερους για κάθε εξέλιξη.


Ο Τιτανομέγιστος Καζαμίας «Το Κουάρκ» Κουλουριού και Κουραφέλκυθρου κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από την Jemma Press.