Τζιτζίκια
Clear
30°C
 

Νευρικό κλονισμό υπέστη νεαρή που έπρεπε να επιλέξει ανάμεσα σε iPhone 6 και 6 Plus

img_0921Σε κατ' οίκον ιατρική και ψυχολογική παρακολούθηση τέθηκε 24χρονη κάτοικος Αμπελόκηπων η οποία υπέστη νευρικό κλονισμό αργά χθές το βράδυ. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως αιτία για την κατάρρευση της Αλέξιας, φοιτήτριας Νομικής Αθηνών, ήταν η δυσκολία επιλογής μεταξύ των καινούργιων κινητών τηλεφώνων της Apple, iPhone 6 και iPhone 6 plus.

«Από χρόνια θυμάμαι πως ήθελε να αποκτήσει μεγαλύτερο κινητό», δήλωσε στο «Κουλούρι» η μητέρα της Αλέξιας. «Ωστόσο ήθελε να παραμείνει πιστή στην Apple με κάθε κόστος. Να φανταστείτε ο πατέρας της μια μέρα της έφερε δώρο ένα μεγάλο Samsung κι εκείνη δεν του έριξε ούτε μια ματιά. Όταν ανακοινώθηκε το iPhone 6 αρχικά πανηγύρισε αλλά μετά από λίγο το χαμόγελο πάγωσε στα χείλη της: “Τα θέλω και τα δύο”, μας είπε. Όταν της εξηγήσαμε πως αυτό είναι αδύνατο και πως θα πρέπει να διαλέξει, κλείστηκε στο δωμάτιό της», διηγείται εμφανώς ταραγμένη.

Φαίνεται πως η Αλέξια έκτοτε περνούσε το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου της στο ίντερνετ, διαβάζοντας άρθρα και συγκρίσεις, βλέποντας βίντεο και συμμετέχοντας σε σχετικές συζητήσεις διαδικτυακών κοινοτήτων. Τελικά προμηθεύτηκε έναν μεγάλο ασπροπίνακα στον οποίο κατέγραφε τα χαρακτηριστικά κάθε συσκευής και τα βαθμολογούσε ξεχωριστά, χρησιμοποιώντας ένα ειδικό σύστημα το οποίο εφηύρε ειδικά για την περίπτωση αυτή. Μάλιστα, έφτασε στο σημείο να ξεκινήσει μαθήματα γλυπτικής με στόχο να φτιάξει ομοιώματα για να καταλάβει την αίσθηση των συσκευών στο χέρι της.

«Αν ήξερα ότι θα την έφερνα σε τέτοια κατάσταση, δεν θα την είχα βάλει να διαλέξει. Πλέον συμφωνήσαμε με τον σύζυγό μου να της αγοράζουμε κάθε νέα συσκευή που κυκλοφορεί η Apple. Μονάκριβη την έχουμε», κατέληξε η μητέρα της Αλέξιας.


Το Ήταν να μη γίνει η αρχή: Η δεκαετία 2011-2020 από το Κουλούρι κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Αίολος.