Σαρακοστή κοντή γιορτή
Clear sky
18°C
 

Αισιόδοξος ότι πολύ σύντομα θα κόψει το κάπνισμα αισθάνεται 33χρονος που καπνίζει ηλεκτρονικό τσιγάρο τα τελευταία 5 χρόνια

59495765fd9aa41ceaee4f7b2ee169ca-thumb-largeΕξαιρετικά αισθάνεται με τον εαυτό του ο Αλέξανδρος Βουράκης, ο οποίος δηλώνει σε συγγενείς και φίλους συγκρατημένα αισιόδοξος πως η κακή συνήθεια του καπνίσματος θα αποτελέσει για τον ίδιο σύντομα παρελθόν.

Ο 33χρονος, ξεκίνησε να καπνίζει σε ηλικία 15 ετών, κι έπειτα από 13 συναπτά έτη πήρε τη μεγάλη απόφαση να το σταματήσει, αγοράζοντας ένα ηλεκτρονικό τσιγάρο σαν ένα πρώτο βήμα προς την οριστική απαλλαγή του καπνού από τη ζωή του.

5 χρόνια αργότερα, μπορεί να έχει ήδη αλλάξει 12 διαφορετικές συσκευές και να αναγκάζεται να αντικαθιστά το υγρό τους 4 φορές την ημέρα, όμως δεν χάνει το χαμόγελό του, πιστεύοντας πως έχει σημειώσει τρομακτική βελτίωση.

«Εντάξει, κάνω ακόμη το ηλεκτρονικό τσιγάρο, όμως σημασία έχει ότι δεν καπνίζω πια τα κανονικά, ούτε καν τα στριφτά. Όποτε θέλω μπορώ να το σταματήσω πλέον, απλά επειδή έχω δώσει τόσα λεφτά για τις συσκευές λέω να τις κρατήσω λίγο ακόμα. Στην ουσία πάντως το έχω κόψει, το ηλεκτρονικό είναι σαν μην καπνίζεις, όλοι το ξέρουν αυτό», μας εκμυστηρεύεται ο Αλέξανδρος.

Τέλος, σχετικά με τις φήμες πως κουβαλάει πάντα και δεύτερο ηλεκτρονικό τσιγάρο πάνω του σε περίπτωση που πάθει κάτι το δεύτερο, απλά χαμογελά και σχολιάζει: «Αφού έχω θήκη που χωράει δύο, γιατί να μην το εκμεταλλευτώ;».


Ο Τιτανομέγιστος Καζαμίας «Το Κουάρκ» Κουλουριού και Κουραφέλκυθρου κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από την Jemma Press.