Αλκυονίδες να είναι οι μέρες σας
Clear sky
19°C
 

Δίσκο για τους Ινδιάνους στο Μοναστηράκι ετοιμάζει ο Φοίβος

Ευχάριστα είναι τα νέα για τους φίλους της μουσικής καθώς τέλος έλαβε το writer's block από το οποίο έπασχε ο Φοίβος. Ο πετυχημένος συνθέτης και στιχουργός επέστρεψε στο στούντιο και ετοιμάζει πυρετωδώς έναν δίσκο για τους Ινδιάνους που διασκεδάζουν το κόσμο με τη μουσική τους έξω από το σταθμό του Μοναστηρακίου.

Όπως δήλωσε χαρακτηρισικά στο «Κουλούρι» ο Φοίβος, η ιδέα του ήρθε ακούγοντας τις επιτυχίες της Καίτης Γαρμπή. «Άκουγα για πολλοστή φορά στα μπουθ του ΟΑΚΑ κλαίγοντας το 'Θα Μελαγχολήσω' και η φωνή της Καίτης μου θύμισε πολεμικές ιαχές Ινδιάνων. Τότε θυμήθηκα μια φορά που είχα βγει για βόλτα στο Μοναστηράκι και είχα ακούσει τα όμορφα τραγούδια τους. Σκοπεύω να εκμεταλλευτώ το ταλέντο τους γράφοντας μουσική και κυκλοφορώντας το δίσκο τους μέσω της νέας μου εταιρίας. Ήρθε η ώρα να καταξιωθώ στο ξένο ρεπερτόριο και να δοκιμάσω για πρώτη φορά στην καριέρα μου κάτι καινούριο» τόνισε σχετικά ο συνθέτης μυριάδων επιτυχιών.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι Ινδιάνοι περνάνε τα βράδια τους στο στούντιο ετοιμάζοντας τον νέο τους δίσκο που θα έχει τον τίτλο «Ινδιάνικες μελωδίες κατευθείαν από το Μοναστηράκι». Το άλμπουμ των Ινδιάνων μάλιστα θα περιέχει και πολλές συνεργασίες-έκπληξη με τα πρώτα ονόματα που έχουν ακουστεί να είναι αυτά του Tus και των Φίλων Για Πάντα.

Τέλος, διαψεύδονται προς το παρόν οι πληροφορίες που φέρουν τον Φοίβο να αλλάζει το όνομα του σε «τοτέμ της έμπνευσης» ή «στιχουργικός βούβαλος» για να τιμήσει έτσι την κουλτούρα των Ινδιάνων.


Ο Τιτανομέγιστος Καζαμίας «Το Κουάρκ» Κουλουριού και Κουραφέλκυθρου κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από την Jemma Press.