Νυχτώνει σε λίγο
Overcast
15°C
 

Προς ρίψη ατομικής βόμβας στην Κοζάνη προσανατολίζεται η κυβέρνηση

Σύμφωνα με τις πληροφορίες πρόκειται για μια μικρή ατομική βόμβα πλουτωνίου, την οποία η χώρα μας έχει ήδη προμηθευτεί από το Ισραήλ στα πλαίσια σύμβασης ειδικού σκοπού. Η ατομική βόμβα αναμένεται να πλήξει την πόλη της Κοζάνης ως ύστατο μέτρο προάσπισης της δημόσιας υγείας, σε περίπτωση που δεν καταστεί εφικτό να περιοριστεί η διασπορά του κορονοϊού στην περιοχή μέχρι το Πάσχα.

«Η Κοζάνη βρίσκεται σε σκληρό lockdown από τις αρχές Οκτωβρίου και όμως η εξάπλωση του κορωνοϊού δεν έχει ακόμα τεθεί υπό έλεγχο. Είναι προφανές ότι τα μέτρα δεν τηρούνται όπως πρέπει, ωστόσο υπάρχουν και πιο δραστικά μέτρα που μπορούν να δώσουν μια άμεση λύση στο πρόβλημα», τονίζουν χαρακτηριστικά στελέχη της κυβέρνησης, που ωστόσο καθησυχάζουν τους κατοίκους της πόλης.

«Καλό είναι οι κάτοικοι της περιοχής να είναι προσεκτικοί αλλά σε κάθε περίπτωση δεν πρέπει να ανησυχούν. Η ενέργεια που θα απελευθερωθεί από την πυρηνική σχάση είναι αρκετή για να εξαφανίσει κάθε ίχνος κοροναϊού σε ακτίνα χιλιομέτρων, οπότε μετά θα μπορούν σιγά-σιγά να επιστρέψουν σε μια κανονικότητα, παρόμοια με αυτή πριν το ξέσπασμα της πανδημίας. Στην αρχή μπορεί να είναι λίγο δύσκολα καθώς το πλουτώνιο έχει χρόνο ημιζωής 24.000 χρόνια, αλλά σύντομα όλα αυτά δεν θα είναι παρά μια ανάμνηση», προσθέτουν.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του «Κουλουριού», η ιδέα για χρήση πυρηνικών όπλων κατά του SARS-CoV-2 έχει πέσει στο τραπέζι από τις αρχές του έτους και έχει μελετηθεί επαρκώς. Η επιλογή της Κοζάνης ως πρώτου στόχου βασίζεται στο ότι η εν λόγω πόλη δεν έχει κάτι το ιδιαίτερο να προσφέρει με τη συνεχιζόμενη ύπαρξή της, δεν είναι τουριστικός προορισμός και οι κάτοικοί της έχουν μεγάλες μύτες. Το μοναδικό παραγόμενο προϊόν που είναι άξιο λόγου, ο κρόκος Κοζάνης, αναμένεται να μετονομαστεί σε κρόκος Κηφισιάς και να παράγεται πλέον σε ειδικά διαμορφωμένες εγκαταστάσεις επί της εθνικής οδού στο ύψος της Μεταμόρφωσης.


Το Ήταν να μη γίνει η αρχή: Η δεκαετία 2011-2020 από το Κουλούρι κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Αίολος.