Ιουλιανά
Clear sky
28°C
 

17% αύξηση στα κέρδη Vodafone και Cosmote έφερε η νέα καμπάνια της Wind

06C2BA474570CBAD1DF7F9F0B503F2E9Σημαντικότατη άνοδο στις πωλήσεις συμβολαίων σε νέους συνδρομητές έχουν σημειώσει τις τελευταίες 2 εβδομάδες οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας Cosmote και Vodafone ενώ παράλληλα έχει παρατηρηθεί αύξηση στα κέρδη τους της τάξεως του 17%.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των ειδικών, αιτία αυτής της θεαματικής ανόδου των δυο εταιρειών, αποτελεί η νέα, επιθετική διαφημιστική καμπάνια της ανταγωνιστικής εταιρείας Wind για το πρόγραμμα συμβολαίου W. Χαρακτηριστικά είναι τα λόγια του Τάσου Καλαρά, συνδρομητή της εταιρείας τα τελευταία 8 χρόνια: «Πάντα ήξερα πως η Wind έχει σήμα μόνο στους πάνω ορόφους των κεντρικών της γραφείων, σίγουρα με ενοχλούσε λίγο το γεγονός πως με παίρνουν τηλέφωνο 9 φορές τη μέρα για να με ενημερώσουν για νέα πακέτα και πως διαθέτει τις πιο ακριβές τιμές στα συμβόλαια, ωσόσο πάντοτε είχα άλλα πράγματα στο κεφάλι μου και δεν έπαιρνα την απόφαση να αλλάξω εταιρεία. Τα προβλήματα στη δουλειά, τα οικογενειακά μου θέματα, ο υποβιβασμός της ΑΕΚ, είχαν σαν αποτέλεσμα τα παράπονα μου από τη Wind να είναι το τελευταίο πράγμα που έχω στο μυαλό μου. Ωστόσο, όταν σε κάθε site που ανοίγω, σε κάθε κανάλι που παίζει στην τηλεόραση και σε κάθε πινακίδα στο δρόμο βλέπω τη νέα της διαφήμιση, δεν γίνεται να βγάλω από μυαλό μου το γεγονός πως έχω επιλέξει τη χειρότερη εταιρεία. Έτσι, μοιραία, έπειτα από 8 χρόνια αποφάσισα να αλλάξω πάροχο», μας λέει συγκινημένος.

Στον αντίποδα, με ενθουσιασμό δέχτηκαν την νέα καμπάνια της Wind στην ανταγωνιστική Vodafone. «Η εταιρεία μας τον τελευταίο χρόνο είχε σημειώσει αισθητή πτώση στα νέα συμβόλαια και κατ'επέκτασην στα κέρδη. Η καμπάνια της Wind ήρθε την κατάλληλη στιγμή. Οι ολοσέλιδες διαφημίσεις στις ιστοσελίδες, οι οποίες μάλιστα δεν λειτουργούσαν και σωστά είναι κάτι που ούτε εμείς δεν θα σκεφτόμασταν για να σαμποτάρουμε την Wind. Τους ευχαριστούμε», δηλώνει με χαρά διευθυντικό στέλεχος της Vodafone.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του «Κουλουριού» από τα γραφεία της Wind, η εταιρεία δεν πτοείται και σχεδιάζει ήδη την επικοινωνιακή της αντεπίθεση η οποία θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων παρεμβολές στο τηλεοπτικό δίκτυο των πελατών, μπουγέλο και σε μερικές περιπτώσεις απαγωγές μελών της οικογένειας τους, προκειμένου το νέο πακέτο W να γίνει γνωστό στα πέρατα της χώρας.


Ο Τιτανομέγιστος Καζαμίας «Το Κουάρκ» Κουλουριού και Κουραφέλκυθρου κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από την Jemma Press.