Αφρικανικά πόνι
Clear sky
29°C
 

Την αδελφοποίησή της με το ανεξάρτητο κρατίδιο της Κατεχάκη ανακοίνωσε η Χώρα των Βάσκων

Δεν έμεινε με σταυρωμένα τα χέρια η ηγεσία της χώρας των Βάσκων έπειτα από τις δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου, Γιάννη Οικονόμου, πως η Λεωφόρος Κατεχάκη καθώς και η Λεωφόρος Μαραθώνος δεν βρίσκονται κάτω από την ευθύνη του ελληνικού κράτους.

Έτσι, έπειτα από σύντομη τελετή που έλαβε χώρα χθες το βράδυ στο Μπιλμπάο, ανακοινώθηκε η αδελφοποίηση της βασκικής χώρας με τη λεωφόρο Κατεχάκη, χαιρετίζοντας την ανεξαρτησία του συγκεκριμένου δρόμου από το υπόλοιπο ελληνικό κράτος.

Μάλιστα, στο εξής οι πινακίδες στη λεωφόρο θα περιλαμβάνουν και τη βασκική διάλεκτο, ενώ οι τροχονόμοι θα είναι αποκλειστικά άνθρωποι που έχουν γεννηθεί είτε στη λεωφόρο Κατεχάκη είτε στη χώρα των Βάσκων, ενώ τιμητικά, ο κεντρικός δρόμος του Μπιλμπάο θα μετονομαστεί σε Αβενίδα Κατεθάκη.

Προς το παρόν, θα επιτρέπεται κανονικά η διέλευση και σε πολίτες της Ελλάδας, ωστόσο εξετάζεται το ενδεχόμενο να καλούνται να πληρώνουν διόδια, ενώ διαψεύδεται η φήμη πως προσωρινή πρωθυπουργός θα οριστεί η δημοσιογράφος, Βίκυ Κατεχάκη, όπως και η δημιουργία τρομοκρατικής οργάνωσης με την ονομασία KΑΤΕ.

Μείνετε συντονισμένοι στο «Κουλούρι» για οτιδήποτε νεότερο.


Ο Τιτανομέγιστος Καζαμίας «Το Κουάρκ» Κουλουριού και Κουραφέλκυθρου κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από την Jemma Press.