Πάει κι αυτό
Overcast
25°C
 

Τη λίστα με όλα τα ονόματα των αθλητών που νοσούν από κορονοϊό σκοπεύει να δημοσιοποιήσει ο Ανδρέας Λοβέρδος

Ιδιαίτερα ενοχλημένος εμφανίζεται τις τελευταίες ημέρες ο Ανδρέας Λοβέρδος, βλέποντας πως τα αθλητικά σωματεία της χώρας ανακοινώνουν καθημερινά κρούσματα κορονοϊού, δίχως να δημοσιοποιούν τα ονόματα των νοσήσαντων αθλητών.

Ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ, έψαξε προσωπικά το ζήτημα και έχει στην κατοχή του την πλήρη λίστα με τους ασθενείς από όλα τα αθλήματα, την οποία σκοπεύει να δώσει στη δημοσιότητα τις επόμενες ημέρες.

«Όσοι με ξέρουν καλά, γνωρίζουν την αδυναμία που έχω στο να αποκαλύπτω ονόματα ασθενών. Δεν θα μπορούσε να μην ισχύει το ίδιο και για τον κορωνοϊό. Θα έρθουν σύντομα όλα στο φως, ενώ όποιος θέλει περισσότερες λεπτομέρειες, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου. Κορόιδο είμαι εγώ που αποκάλυψα αμέσως το γεγονός ότι νόσησα;», σχολίασε χαρακτηριστικά ο πολιτικός.

Προς το παρόν τέλος, διαψεύδεται ενδεχόμενη παρουσία του κ. Λοβέρδου στην καθημερινή ενημέρωση για την πορεία της πανδημίας, κατά τη διάρκεια της οποίας θα ανακοινώνει σε όλη τη χώρα τα ονόματα των κρουσμάτων ανά την επικράτεια.


Ο Τιτανομέγιστος Καζαμίας «Το Κουάρκ» Κουλουριού και Κουραφέλκυθρου κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από την Jemma Press.