Αφρικανικά πόνι
Clear sky
35°C
 

Σεραφείμ προς βουλευτές: «Ο Ιησούς και οι μαθητές του δεν έκαναν τρελίτσες στο μπάνιο»

newego_LARGE_t_1101_54114216Νέα επίθεση κατά των υποστηρικτών της επέκτασης του συμφώνου συμβίωσης και για ομόφυλα ζευγάρια έκανε χθες αργά το βράδυ ο Μητροπολίτης Πειραιά Σεραφείμ, δίνοντας συνέχεια στο θέμα μετά την απειλή του, νωρίτερα, ότι θα αφορίσει όσους βουλευτές ψηφίσουν το σχετικό νομοσχέδιο.

«Ποιοί νομίζουν ότι είναι οι βουλευτές, που θα αψηφήσουν τον Κύριο και την ιερή, φυσιολογική ομαλότητα. Δεν μπορούμε να αφήσουμε κάποιους ψυχοπαθητικούς να αμφισβητήσουν την παραδοσιακή ελληνική οικογένεια. Ο Ιησούς και οι μαθητές του δεν έκαναν τρελίτσες στο μπάνιο, σκεφτείτε τι θα έλεγε ο Πατέρας Του που τα ακούει και τα βλέπει όλα» τόνισε εξαγριωμένος ο σεβάσμιος κήρυκας της αγάπης του Χριστού στη Γη, για να συνεχίσει: «Όχι μόνο θα αφορίσουμε όσους ψηφίσουν το ανίερο έκτρωμα, αλλά είμαι σίγουρος ότι και ο Ιησούς συμφωνεί».

Πηγές της Μητρόπολης Πειραιά διευκρινίζουν ότι, παρόλο που ο Ιησούς Χριστός και οι 12 μαθητές περνούσαν μαζί τις ημέρες τους επί τρία ολόκληρα χρόνια, όχι μόνο δεν υπήρξαν καθόλου ομοφυλοφιλικές τάσεις μεταξύ τους αλλά αντίθετα είχαν πάρα πολλές επιτυχίες με τις γυναίκες της εποχής. «Ο θεσμός της σύγχρονης οικογένειας δεν δημιουργήθηκε τυχαία. Χρειάστηκε πολλή προσπάθεια και ιδρώτας από τους αποστόλους για να γίνει αυτό» σημειώνουν χαρακτηριστικά.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες μάλιστα, ο Μητροπολίτης Σεραφείμ δεν πρόκειται να τα παρατήσει ακόμη κι αν ψηφιστεί τελικά το νομοσχέδιο, καθώς ήδη προετοιμάζει την ίδρυση ειδικού εξομολογητηρίου-χώρου ψυχοθεραπείας για νέους με «ανώμαλη σεξουαλική συμπεριφορά», στη Μητρόπολη του Πειραιά.


Ο Τιτανομέγιστος Καζαμίας «Το Κουάρκ» Κουλουριού και Κουραφέλκυθρου κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από την Jemma Press.