Αφρικανικά πόνι
Clear sky
29°C
 

Με βαθιές κόκκινες αποχρώσεις τα ούρα 27χρονης που παίρνει βιταμίνες C παντζάρι

Το ιδανικό χρώμα στα ούρα της πέτυχε η 27χρονη Μαρία από την Καλλιθέα μετά την κατανάλωση βιταμινών C µε παντζάρι που προμηθεύτηκε από τον φιλικό φαρμακοποιό της μόλις την περασμένη εβδομάδα.

Από την τρυφερή ηλικία των 14, η Μαρία πειραματιζόταν συνέχεια μέχρι να πετύχει αυτό το ιδανικό χρώμα, ενώ πέρασε από πάρα πολλά χρώματα μέχρι να καταλήξει στο κόκκινο που σήμερα τόσο απολαμβάνει.

Από μαύρα ούρα που πετύχαινε με την κατανάλωση μελανιού σουπιάς όταν περνούσε μια πιο emo φάση στα δεκαέξι της, μέχρι το ξανθό του πάγου που είχε πετύχει κατά το δεύτερο έτος των σπουδών της όταν κατανάλωνε αποκλειστικά σαμπούκα, η 27χρονη πλέον βρίσκεται στην καλύτερή της φάση - το κόκκινο αναμένεται να είναι σταθμός.

Υπάρχουν άπειρες αποχρώσεις ούρων. Η λέξη «κόκκινα» μπορεί να σημαίνει οποιαδήποτε απόχρωση, από ζεστό πορτοκαλί μέχρι φλογερό κόκκινο της φωτιάς, και ακόμη και αν νομίζετε ότι έχετε δει κάθε κόκκινη απόχρωση που υπάρχει, σίγουρα θα συναντήσετε μια νέα φωτεινή τάση. Αν προσθέσουμε σε αυτήν την ποικιλία τεχνικές όπως το ombré και το balayage, οι επιλογές σας γίνονται ακόμη περισσότερες.

Η κόκκινη απόχρωση είναι από τα μεγαλύτερα trends στα ούρα για τη φετινή σεζόν – αν δεν το έχετε σκεφτεί και έχετε όρεξη για πειραματισμό τότε ίσως ήρθε η ώρα να τη δοκιμάσετε! Το«Κουλούρι» συστήνει τα red copper αλλά και τα strawberry blonde ούρα, αλλά δεν έχετε παρά να πειραματιστείτε μέχρι να βρείτε την απόχρωση που σας ταιριάζει.

Τα Red Copper ούρα, έχουν πλούσια, έντονη και εκθαμβωτική απόχρωση του κόκκινου και του πορτοκαλί / καφέ. Για να το πετύχετε θα πρέπει μαζί με βιταμίνες C με παντζάρι να καταναλώνετε και λίγα ρινίσματα σιδήρου που πρέπει να κλέψετε από το κοντινότερό σας γυμνάσιο η λύκειο.

Λίγο πριν να φαίνονται χάλκινα, τα strawberry blonde ούρα είναι η ιδανική «όχι κόκκινη» απόχρωση. Ξέρετε ότι έχετε πετύχει όταν βλέπετε λάμψεις ξανθού στον ήλιο. Για αυτήν την απόχρωση επιλέξτε - τι άλλο; - φράουλες μαζί με κουλουράκια πορτοκαλιού.


Ο Τιτανομέγιστος Καζαμίας «Το Κουάρκ» Κουλουριού και Κουραφέλκυθρου κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από την Jemma Press.