Τζιτζίκια
Mostly clear
29°C
 

Ιδιοκτήτης πιτσαρίας θυμήθηκε ότι είχε σταθερό τηλέφωνο στο μαγαζί του

Ένας άγνωστος ήχος τάραξε νωρίς χθες το βράδυ την ησυχία του Βαγγέλη Δ., ο οποίος διατηρεί συνοικιακή πιτσαρία στο Χολαργό.

Ο 47χρονος, άκουσε ένα παράξενο κουδούνισμα, το οποίο δεν προερχόταν ούτε από το κινητό του τηλέφωνο, ούτε από την πόρτα, αλλά ούτε και από την τηλεόραση. Για αρκετή ώρα, ο άνδρας έκανε φύλλο και φτερό το μαγαζί, μέχρι που ανακάλυψε στα βάθη της αποθήκης του, ένα συνδεδεμένο σταθερό τηλέφωνο.

Τελικά, αποδείχτηκε πως στην άλλη άκρη της γραμμής βρισκόταν πελάτης που ήθελε να παραγγείλει 2 πίτσες μαργαρίτες, μία σαλάτα του σεφ και μία μεγάλη κόκα κόλα, με τον Βαγγέλη αρχικά να απορεί αλλά κατόπιν να ετοιμάζει και να στέλνει την παραγγελία.

«Τις τελευταίες ώρες είναι λες και γυρίσαμε μερικά χρόνια πίσω, όλοι παίρνουν τηλέφωνο για να παραγγείλουν. Δεν ξέρω τι έγινε, αλλά έχει πλάκα, προφανώς είναι κάτι που ξεκίνησαν οι χίπστερς και έγινε πάλι μόδα. Πάλι καλά, γιατί αυτές τις εφαρμογές δεν τις χώνευα και ποτέ», σχολίασε ο ιδιοκτήτης, πριν μας κλείσει για να συνεχίσει να δέχεται κλήσεις πελατών.


Το Ήταν να μη γίνει η αρχή: Η δεκαετία 2011-2020 από το Κουλούρι κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Αίολος.