Ιουλιανά
Clear sky
31°C
 

Ανόητοι, πώς θα έκρυβα 600 χιλιάδες bitcoins σε σακούλες σκουπιδιών;

Με λύπη μου διαβάζω τα επικριτικά σχόλια προς το πρόσωπό μου με αφορμή τη σύλληψή μου στις Βρυξέλλες με την κατηγορία του χρηματισμού από το Κατάρ.

Μέσα σε όλα, δέχομαι και έντονη κριτική για το γεγονός πως δέχτηκα να πληρωθώ σε μετρητά τα οποία και έκρυβα σε σακούλες σκουπιδιών, αντί να προτιμήσω τα bitcoins που σύμφωνα με τους ειδικούς, δεν αφήνουν ίχνη.

Μα τι ανοησίες είναι αυτές; Αν πληρωνόμουν σε bitcoins, τότε πού θα τα έκρυβα; Πώς βάζεις bitcoins μέσα σε σακούλες σκουπιδιών, μου λέτε; Γιατί μιλάτε χωρίς να ξέρετε; Το Κατάρ απέδειξε για ακόμη μια φορά πόσο μπροστά είναι στα εργασιακά δικαιώματα.

Ξέρετε πολλούς που πληρώνουν τέτοια ποσά απλά για μερικές δηλώσεις υπέρ τους; Μάλιστα εγώ τους πρότεινα να μου δώσουν τα λεφτά μέσα σε pampers, μιας και έχω και μωρό, για να τιμήσω έτσι και την ιστορία της παράταξης, αλλά προτίμησαν να μην το κάνουν.

Δεν πτοούμαι. Η αλήθεια θα λάμψει και όταν αθωωθώ, θα μεταβώ στο Κατάρ για μια νέα ζωή στον παράδεισο που είναι αυτός ο τόπος. Μέχρι τότε, αφήστε με ήσυχη.


Ο Τιτανομέγιστος Καζαμίας «Το Κουάρκ» Κουλουριού και Κουραφέλκυθρου κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από την Jemma Press.