Αφρικανικά πόνι
Clear sky
30°C
 

Έρευνα αποκαλύπτει τη βέλτιστη ημέρα για ερωτικό ραντεβού

Όσοι έχετε αμφιβολίες για το πότε να επικοινωνήσετε με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει προκειμένου να κανονίσετε ένα ραντεβού, πλέον έχετε τη λύση.

Την καλύτερη ημέρα για ερωτικό ραντεβού αποκαλύπτει νέα έρευνα επιστημόνων από το Τμήμα Ανθρώπινης Σεξουαλικής Συμπεριφοράς του Πανεπιστημίου του Περθ της Αυστραλίας. Συγκεκριμένα, τα ευρήματα της έρευνας δείχνουν ότι η βέλτιστη ημέρα για να υπάρξει επικοινωνία είναι η Τρίτη, με σκοπό το ραντεβού να κανονιστεί την Πέμπτη. Ο συνδυασμός αυτός είναι ο καλύτερος ανάμεσα στους 91 συνδυασμούς που εξέτασαν οι ειδικοί, καθώς προσφέρει τις μεγαλύτερες πιθανότητες επιτυχίας. Δεύτερος, με σημαντική διαφορά, ήταν ο συνδυασμός Δευτέρα για Τετάρτη, ενώ στην τελευταία θέση βρίσκεται ο συνδυασμός Παρασκευή για «άμα είναι να κανονίσουμε καμιά μέρα».

Οι ερευνητές θεωρούν ότι τα αποτελέσματα βρίσκονται σε πλήρη αντιστοιχία με το σύγχρονο τρόπο ζωής, ενώ στη δημοσίευση τους συμπεριέλαβαν τις ακόλουθες ερμηνείες/«οδηγίες προς ναυτιλομένους»:

  • Είναι προτιμότερο η επικοινωνία να γίνεται μέσα στην εβδομάδα. Όλοι θέλουν κάτι καλό να συμβεί τότε, για να αποσπαστούν από την εργασιακή ρουτίνα.
  • Το Σαββατοκύριακο είναι απόφαση υψηλού ρίσκου. Μπορεί να αποδώσει, αλλά να είστε προσεκτικοί: μπορεί να έχει καλύτερα πράγματα να κάνει από το να βγει μαζί σας.
  • Η Δευτέρα αποτελεί «καμένο χαρτί» καθώς κανείς δεν έχει όρεξη να βγει τη συγκεκριμένη ημέρα.
  • Η Πέμπτη είναι «το νέο Σάββατο».

Η έρευνα, η οποία συνεχίζεται, έχει σκοπό μελλοντικά να εξετάσει και πρόσθετες παραμέτρους, μεταξύ των οποίων βρίσκονται οι καιρικές συνθήκες, η θέση των άστρων, το πρόγραμμα της τηλεόρασης και οι ζωδιακές προβλέψεις.

Στην παραπάνω έρευνα υπάρχει ωστόσο και αντίλογος, ο οποίος προέρχεται μάλιστα από Έλληνες επιστήμονες του Πανεπιστημίου Μακεδονίας. Οι Έλληνες ειδικοί αμφισβήτησαν ευθέως τα συμπεράσματα της έρευνας, επισημαίνοντας εύστοχα: «πόση σχέση μπορεί να έχει η δική μας σεξουαλική συμπεριφορά με τη συμπεριφορά ανθρώπων που γιορτάζουν Χριστούγεννα το καλοκαίρι;».


Ο Τιτανομέγιστος Καζαμίας «Το Κουάρκ» Κουλουριού και Κουραφέλκυθρου κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από την Jemma Press.