Άλλη μια χρονιά αποτελεί παρελθόν, γεμάτη πολέμους, τραγωδίες, εκλογές, εσωκομματικές διαμάχες, ακρίβεια και ανελέητο παρτάρισμα από τη Νίκη Κεραμέως και το «Κουλούρι» σας υπενθυμίζει τις σπουδαιότερες στιγμές της, όπως σας τις αποκάλυψαν πρώτοι οι μάχιμοι και έγκυροι ρεπόρτερ του που τα παρουσίασαν ανάλογα με το πώς τους τα υπαγόρευσε ο κύριος Σόρος και οι ηγέτες της μασονίας.
Απολαύστε το δεύτερο μέρος της ανασκόπησης της χρονιάς που φεύγει και πάρτε από τώρα μια γεύση από όσα θα ζήσουμε το 2024, αποκτώντας τον Τιτανομέγιστο Καζαμία «Το Κουάρκ».
Ο Τιτανομέγιστος Καζαμίας «Το Κουάρκ» Κουλουριού και Κουραφέλκυθρου κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από την Jemma Press.
Απόψεις
Ε ντάξει, αν το έχουν παρατραβήξει λίγο, ΟΚ, τι να κάνουμε, έτσι είναι οι άνθρωποι, παρορμητικοί. Δεν αξίζουν όμως τέτοιες επιθέσεις, μην είστε αντισημίτες, ξέρετε εγώ πόσο αγαπώ τους Εβραίους διαχρονικά.