Μην παραχαράσσετε
Partly sunny
14°C
 

Ραπ δίσκο με το παρατσούκλι «Μπιγκ Νικ» ετοιμάζει ο Νίκος Μιχαλολιάκος μέσα από τη φυλακή

1450100_10151735645272131_2075209648_nΈνα δημιουργικό τρόπο για να εκφράσει τις απόψεις του αλλά και για να μην απομακρυνθεί από το κοινό του βρήκε ο  ο έγκλειστος στις φυλακές Κορυδαλλού, Νίκος Μιχαλολιάκος.

Ο άπλετος ελεύθερος χρόνος που έχει μέσα στην φυλακή ο ηγέτης της Χρυσής Αυγής, του έδωσε την ευκαιρία να συμφιλιωθεί με την καλλιτεχνική του πλευρά και να ανακαλύψει νέους τρόπους προκειμένου να εκφράσει τις σκέψεις του και τα βιωματά του, στην προσπάθεια του να τα διοχετεύσει και να τα μοιραστεί με τον «έξω κόσμο». Πιο συγκεκριμένα, ο Νίκος Μιχαλολιάκος έχει ξεκινήσει  ήδη τη σύνθεση τραγουδιών ραπ μουσικής πραγματοποιώντας μάλιστα και δοκιμαστικές ηχογραφήσεις μέσω τηλεφώνου. Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για σπάνιο ταλέντο  και  δυνατούς στίχους από τον «Μπιγκ Νικ» όπως τον αποκαλούν οι συγκρατούμενοι του και είναι πλέον το καλλιτεχνικό του ψευδώνυμο.

Οι ηχογραφήσεις θα λάβουν χώρα στα στούντιο του καναλιού που διατηρεί η Χρυσή Αυγή και ήδη έχουν ξεκινήσει οι διεργασίες για τη δημιουργία του παρθενικού του άλμπουμ. Ο ίδιος έχει έρθει σε συμφωνία με άλλους καλλιτέχνες για συνεργασίες με πρώτο και καλύτερο τον Νότη Σφακιανάκη ο οποίος ενθουσιάστηκε όταν ενημερώθηκε για την καλλιτεχνική στροφή του «Μπιγκ Νικ» αλλά και για το ενδεχόμενο συνεργασίας τους. Σε επικοινωνία με το «Κουλούρι», ο Νότης δήλωσε ότι μια τέτοια προσωπικότητα έχει πολλά να δώσει στην καλλιτεχνική κοινότητα και ότι ο ίδιος αισθάνεται έτοιμος να εξερευνήσει νέα μουσικά μονοπάτια όπως αυτά της ραπ μουσικής.

Το μουσικό ντεμπούτο του «Μπιγκ Νικ» αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον στο χώρο της μουσικής και όχι μόνο, ωστόσο περαιτέρω λεπτομέρειες φυλάσσονται σαν επτασφράγιστο μυστικό τόσο από τον καλλιτέχνη όσο και από τον μανατζέρ του, Ηλία Κασιδιάρη.