Μην παραχαράσσετε
Partly sunny
15°C
 

Μήνυμα «αν λάβετε δέμα από μένα, μην το ανοίξετε», έστειλε σε όλους τους Ευρωπαίους φίλους του ο Άρης Πορτοσάλτε

58762bd9cd3a18097e07ab92Ιδιαίτερα αναστατωμένος εμφανίζεται με τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών ο Άρης Πορτοσάλτε, ο οποίος παρακολουθεί με ανησυχία τα δέματα με εκρηκτικά τα οποία φτάνουν σε στόχους του εξωτερικού και έχουν στο όνομα του αποστολέα Έλληνες πολιτικούς.

Ο δημοσιογράφος, έχει διαπιστώσει πως το μοτίβο των δραστών είναι να χρησιμοποιούν ονόματα στελεχών της Νέας Δημοκρατίας και διαβάζοντας πως έχουν σταλεί αρκετά ακόμη δέματα, φοβάται πως οι τρομοκράτες θα έχουν χρησιμοποιήσει και το δικό του.

«Ας μην γελιόμαστε, έχω πολεμήσει τον ΣΥΡΙΖΑ περισσότερο από τον Άδωνι Γεωργιάδη και τον Βασίλη Κικίλια, επομένως θεωρώ τρομερά πιθανό κάποιο δέμα με βόμβα να φέρει και το δικό μου όνομα. Άλλωστε διατηρώ φίλους σε όλη την Ευρώπη και ειδικά στη Γερμανία και τη Γαλλία και αρκετοί είναι αυτοί που δεν θα εκπλαγούν αν λάβουν κάτι με την υπογραφή μου», σχολιάζει ο παρουσιαστής του ΣΚΑΪ και συνεχίζει:

«Έχω στείλει ήδη μήνυμα σε όλους τους φίλους μου, όμως θέλω να απευθύνω δημόσια έκκληση σε όλους τους φίλους και γνωστούς εκτός Ελλάδος, να μην ανοίξουν οτιδήποτε φέρει το όνομά μου, ειδικά αν κάνει τικ τοκ. Άγκελα, σου έχω στείλει το τελευταίο φύλλο της Καθημερινής όμως για ασφάλεια, καλό θα ήταν να μην το ανοίξεις, θα στο υπαγορεύσω τηλεφωνικά».

Τέλος, διαψεύδονται οι φήμες πως ο κ. Πορτοσάλτε ζήτησε να συνδράμει προσωπικά στον έλεγχο όλων των αποσκευών που φεύγουν από το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος για προορισμούς του εξωτερικού.