Άλλα είχαμε συμφωνήσει
Partly sunny
30°C
 

Έτσι σας πονάει η Βουλιαγμένη γαυράκια

kammenos-jolieΔεν σας χάλασε. Εντός, εκτός και επί τα αυτά σας πόνεσε η Βουλιαγμένη, για να μάθετε να σέβεστε γαυράκια. Νομίζατε ότι θα μπορούσατε να έρθετε μέσα στο Λαιμό, να κάνετε αυτά που κάνατε και να μείνουν ατιμώρητα.

Εμείς όμως στη Βουλιαγμένη απαντάμε μέσα στο γήπεδο. Ένα πράγμα ζήτησα από το λείψανο της Αγίας Ελένης στη σύντομη συνομιλία που είχαμε. Να δώσει τη χάρη και τη δύναμή της ώστε να καταφέρουμε να εκδικηθούμε τον Ολυμπιακό και στον τελικό του Κυπέλλου, μια ημέρα πριν τη γιορτή της, έκανε το θαύμα της. Μεγάλη η χάρη της.

Ακόμη μεγαλύτερο το σουρωτήρι που κεράσαμε τα γαυράκια όμως. Με μπρατσάκια τους κάναμε να φύγουν κλαίγοντας. Την επόμενη φορά που θα έρθετε στο Λαιμό, θα σας πάρουμε τα μηχανάκια και θα τα πετάξουμε στη λίμνη και μετά θα πάμε για ποτάκι με τα κασκόλ σας.

Με την Βουλιαγμένη, την Αγία Ελένη και τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας δεν μπλέκεις. Σκοπεύω αύριο κιόλας να παρασημοφορήσω όλους τους παίκτες της ομάδας για την τεράστια επιτυχία τους και να τους δώσω τιμητικές θέσεις αξιωματικών. Τέτοιους ήρωες χρειάζεται η Ελλάδα.

Περαστικά σας γαυράκια.