Μην παραχαράσσετε
Cloudy
7°C
 

Κρυμμένος σε ντουλάπα της Βουλής παραμένει ο Ηλίας Κασιδιάρης, αρνείται πεισματικά να βγει ξανά από αυτήν

ilias-kasidiaris-xrusi-augiΈνα θρίλερ με απρόβλεπτες εξελίξεις εκτυλίσσεται τις τελευταίες ώρες στη Βουλή, αφού ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης, παραμένει κρυμμένος σε μία ντουλάπα του Κοινοβουλίου και παρά τις εκκλήσεις, αρνείται να βγει από αυτήν.

Όλα ξεκίνησαν αμέσως μετά  το επεισόδιο του Ηλία Κασιδιάρη με τον Νίκο Δένδια, το οποίο οδήγησε στην αποβολή του βουλευτή της Χρυσής Αυγής.  Ενώ όλοι θεώρησαν πως ο Ηλίας Κασιδιάρης μετά την αποβολή του αποχώρησε από το χώρο, εκείνος επέστρεψε σε μια αίθουσα της Βουλής και μπήκε και πάλι σε μια ντουλάπα, από την οποία αρνείται να βγει μέχρι και την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές.

Ρεπορτέρ του «Κουλουριού» βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο Κοινοβούλιο και μας μεταφέρει πως δεκάδες άνδρες της Ελληνικής Αστυνομίας είναι συγκεντρωμένοι έξω από την αίθουσα, καλώντας τον Ηλία Κασιδιάρη να βγει και πάλι από την ντουλάπα. Συγκεκριμένα, οι αξιωματικοί φωνάζουν στον βουλευτή μέσω μιας ντουντούκας να βρει το θάρρος και να βγει από τη ντουλάπα, κάτι για το οποίο τον διαβεβαιώνουν πως δεν θα τον κρίνουν, ούτε θα του κρατήσουν νεύρα.

Παρά τις δραματικές εκκλήσεις, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος απαντάει πως αισθάνεται ασφάλεια μέσα στην ντουλάπα και πως ντρέπεται να βγει μετά τα όσα παραδέχτηκε δημόσια χθες το απόγευμα, ψελλίζοντας παράλληλα πως η μετενσάρκωση του Χίτλερ δεν τον θεωρεί άξιο ναζί.

«Είναι θλιβερό κάποιος να βγαίνει από τη ντουλάπα και μετά να ξαναμπαίνει σε αυτή. Ηλία, βγες από την ντουλάπα, σε αγαπάμε», σχολίασε πριν λίγο στενός φίλος του κυρίου Κασιδιάρη. Τέλος, παρά το γεγονός πως ζητήθηκε επανειλημμένα η συμβολή της φρουράς για την απομάκρυνση του βουλευτή από την ντουλάπα, προς το παρόν οι άνδρες της δεν έχουν εμφανιστεί.