Μην παραχαράσσετε
Mostly cloudy
9°C
 

«Thank you all for your wishes» πόσταρε στο Facebook 35χρονος που δεν έχει ούτε έναν αγγλόφωνο φίλο

thinking-manΜια διαφορετική ημέρα ξημέρωσε χθες για τον Νίκο Γιαλαμπούζα, ο οποίος έκλεισε τα 35 χρόνια του και το γιόρτασε με ένα ξέφρενο πάρτι, παρουσία των φίλων του, σε γνωστό μπαρ της Λαμίας όπου και διαμένει.

Μετά τον πρωινό καφέ του, ο Νίκος με βαρύ κεφάλι ακόμη απ' το χθεσινό του γλέντι, συνδέθηκε στο Facebook, όπου και βρήκε έξι νέες ειδοποιήσεις οι οποίες τον ενημέρωναν για τις ευχές απ' τον συμμαθητή του Γιάννο, την Κατερίνα από το περίπτερο και τρεις ακόμη συγγενείς του. Μετά από πολλή σκέψη και περισυλλογή, αποφάσισε να προβεί στην ανάρτηση: «Σας ευχαριστώ όλους για τις όμορφες ευχές σας - thank you all for your wishes», η οποία και συγκέντρωσε 47 likes και 29 ακόμη reactions.

Το «Κουλούρι» επικοινώνησε με τον άνδρα, ο οποίος ανάβοντας το τσιγάρο του εκμυστηρεύτηκε: «Δεν ξέρω ειλικρινά ρε φιλαράκι γιατί το έγραψα και στα αγγλικά. Δεν έχω ούτε έναν φίλο στο Facebook που δεν ξέρει ελληνικά. Ακόμα κι η Ρούλα- η αγγλικού απ' το φροντιστήριο που πήγαινα πριν 20 χρόνια, ελληνικά μιλάει. Απλά έβλεπα που το έκαναν και κάτι φίλοι Αθηναίοι που ήξερα από την σχολή. Βέβαια κι αυτοί δεν έχουν κανέναν ξένο φίλο τώρα που το σκέφτομαι. Δεν το είχα αναλύσει ποτέ να σου πω την αλήθεια. Απλά μάλλον φαίνεται πιο ωραίο. Τώρα που το σκέφτομαι μ' αρέσει λίγο. Είναι σαν να φαίνεται ότι ξέρω κόσμο από άλλα μέρη, εξωτικά», παραδέχεται.

Το «Κουλούρι» ζητά από τους αγγλόφωνους φίλους του να σπεύσουν να γίνουν φίλοι με τον Νίκο στο Facebook για να τον βγάλουν άμεσα απ' την δύσκολη θέση στην οποία και βρέθηκε.