Άλλα είχαμε συμφωνήσει
Sunny
20°C
 

Πάνε οι διακοπές και φέτος, ούτε 100 μπάνια δεν έκανα

sad-teacher-sadΥποτίθεται ότι οι διακοπές είναι χρόνος που σου προσφέρεται για να γεμίσεις τις μπαταρίες σου. Ε συγγνώμη, αλλά σε μόλις τρεις μήνες δεν προλαβαίνεις να ξεκουραστείς. Σαν χθες θυμάμαι που έκλεισαν τα σχολεία και φύγαμε για τα απαραίτητα μπάνια και να που τώρα, λιγότερες από 100 μέρες μετά, έφτασε η στιγμή που πρέπει να επιστρέψουμε.

Είναι λίγο. Αν βάλεις μέσα και τα ταξίδια με το πλοίο, τις διαδρομές με το αυτοκίνητο, τα ντους, τον ύπνο και την τουαλέτα, ο καθαρός χρόνος διακοπών μειώνεται κατά πολύ. Άσε που τις τελευταίες δύο εβδομάδες είμαι τόσο μελαγχολικός που τελειώνουν, που στην ουσία δεν διασκεδάζω.

Επιστροφή στην ρουτίνα πλέον. Δουλειά μέχρι το μεσημέρι και υπομονή για τα Χριστούγεννα, λες και οι δύο εβδομάδες που κλείνουμε τότε είναι κάποια σοβαρή άδεια. Ελπίζω του χρόνου να κλείσουν λίγο νωρίτερα τα σχολεία ή να γίνουν έστω μερικές καταλήψεις, μπας και προλάβουμε όντως να χαλαρώσουμε. Ούτε 100 μπάνια δεν έκανα φέτος, ντρέπομαι να το λέω στους φίλους μου.

Τέλος πάντων, σας αφήνω για να ξεκινήσω να ετοιμάζομαι, η πρώτη μέρα με τον αγιασμό είναι ως γνωστόν πάντα πολύ απαιτητική. Απότομη προσγείωση.