Μην παραχαράσσετε
Mostly cloudy
12°C
 

Είναι γελοίος ο Ψωμιάδης, τουλάχιστον ας προσπαθούσε να πουλήσει την στολή του Ζορό

untitled-1Θα προσπαθήσω να είμαι κόσμιος, αλλά πραγματικά είμαι έξαλλος. Δεν μπορεί ο κύριος Παναγιώτης Ψωμιάδης να μας ντροπιάζει έτσι.

Ποιος νομίζει ότι είναι; Ντύνεται Ζορό και κάνει πλάκα, όσο παρωδείται ο ιερός ύμνος της Νέας Δημοκρατίας. Αίσχος. Τουλάχιστον, ας το έκανε αυτό για κάποιο σκοπό. Ας διαφήμιζε λίγο καλύτερα την στολή που φορούσε, να μας έλεγε μερικές λεπτομέρειες παραπάνω, για την τιμή, το ύφασμα, τις ιδιότητες και τις ευεργετικές επιπτώσεις που προσφέρει στους κατόχους της.

Σαν το εκπληκτικό γιλέκο Nanobionic για παράδειγμα, το οποίο μου ήρθε τώρα τυχαία στο μυαλό. Ένα φανταστικό γιλέκο που αδυνατίζει, γιατρεύει και δίνει ενέργεια και όρεξη για ζωή και μπορείτε να αποκτήσετε σε εξαιρετική τιμή αν πάρετε τώρα τηλέφωνο. Μαζί, δώρο και μια τρομερή εγκυκλοπαίδεια για τον Σωκράτη και τη μέθοδό του.

Αλλά όχι, ούτε γι' αυτό δεν είναι ικανός ο κύριος Ψωμιάδης. Μόνο να φορέσει τη στολή και να κάνει καραγκιοζιλίκια ξέρει. Αν είχαν διαλέξει λίγο καλύτερα οι άνθρωποι του Jumbo, τώρα θα είχαν ξεπουλήσει. Αλλά που να τους κόψει. Τέλος πάντων, ξέρουν πού θα με βρουν.

Όπως κι εσείς ξέρετε πού θα βρείτε το Nanobionic.