Μπορούσε και καλύτερα
Partly cloudy
22°C
 

Από FOMO πάσχει ο Αλέξης Τσίπρας, διοργανώνει πλέον εκλογές για τα πάντα

5503_3Με ιδιαίτερη ζήλια και σκεπτικισμό παρακολουθεί τις διεθνείς εξελίξεις των τελευταίων ημερών ο Αλέξης Τσίπρας, έπειτα και από την επίσημη ανακοίνωση διεξαγωγής πρόωρων εκλογών στη Μεγάλη Βρετανία αλλά και την τέλεση του δημοψηφίσματος στην γειτονική Τουρκία.

Ο πρωθυπουργός, δεν κρύβει μιλώντας στο περιβάλλον του πώς του λείπει ιδιαίτερα η διαδικασία μιας ψηφοφορίας, στην οποία έχει πια εθιστεί και όσα παρακολουθεί από την τηλεόρασή του τον έχουν «τσιγκλίσει» ιδιαίτερα. «Ξυπνάει μέσα στον ύπνο του και φωνάζει 'εκλογές' ενώ συχνά τυλίγει κομμάτια από χαρτί και τα ρίχνει στα κουτιά με τη ζάχαρη και τον καφέ, ποζάροντας χαμογελαστός. Στην συνέχεια ξυπνάει ιδρωμένος και ρωτάει να μάθει τα αποτελέσματα. Χρειάζεται ώρα για να ηρεμήσει, ο οργανισμός του έχει ανάγκη από εκλογές και οι τελευταίες εξελίξεις δεν βοηθάνε, ζηλεύει παθολογικά», παραδέχεται στο «Κουλούρι» στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού για να συνεχίσει:

«Πριν από μερικές ημέρες έψαχνε τρόπους να λάβει την τούρκικη υπηκοότητα για να συμμετάσχει στο τούρκικο δημοψήφισμα, ενώ ρωτούσε τον μεγάλο του γιο πότε θα ψηφίσουν πενταμελές στην τάξη του. Του έχει γίνει εμμονή»

Όπως αποκαλύπτουν κύκλοι του κ. Τσίπρα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ πλέον διοργανώνει εκλογές και δημοψηφίσματα για τα πάντα, από το βραδινό φαγητό στο σπίτι του μέχρι τον πρόεδρο του κάθε γραφείου του κόμματος, ζητώντας ψηφοδέλτια για να πάρει τη δόση του.

Επιστήμονες επιβεβαιώνουν ότι πάσχει από κλασική περίπτωση FOMO (fear of missing out), το οποίο θα γιατρευτεί μόνο με μακροχρόνια αποχή από κάθε εκλογική διαδικασία, ακόμη και παρακολούθηση αυτής μέσω των ΜΜΕ. Το «Κουλούρι» παρακολουθεί στενά το δράμα του πρωθυπουργού και θα επανέλθει για οτιδήποτε νεότερο.