Άλλα είχαμε συμφωνήσει
Partly sunny
16°C
 

Σε rap battle στο Ζάππειο προκάλεσε τον Προκόπη Παυλόπουλο ο Κώστας Ζουράρις

To «γάντι» της μονομαχίας φαίνεται πως έριξε στον πρόεδρο της Δημοκρατίας ο πρώην υφυπουργός Παιδείας, Κώστας Ζουράρις.

Ο βουλευτής, φαίνεται πως παρακολούθησε την ομιλία του Προκόπη Παυλόπουλου, στην οποία χαρακτήρισε τον Βασίλειο Οικονομίδη μεταξύ άλλων «ευπατρίδη θεμιστοπόλο» και «lato sensu προσωπικότητα», και ερμήνευσε τις φράσεις αυτές σαν μήνυμα με σαφή αποδέκτη εκείνον και μόνο εκείνον. Έτσι, αποφάσισε να προσκαλέσει τον πρώτο πολίτη της χώρας σε ένα rap battle, με ζωντανό κοινό, στο Ζάππειο Μέγαρο.

«Υπάρχει ο καιρός του λέγειν, υπάρχει ο καιρός του αντιλέγειν, υπάρχει ο καιρός του ψέγειν και υπάρχει και ο καιρός του rap battle. Αν ο νομίζει ο κύριος Παυλόπουλος πως για μένα είναι ο καιρός του υμνείν αίνον, πλανάται πλάνην οικτράν, σαν να βυσσοδομεί η κουστωδία», σχολίασε ο κ. Ζουράρις, χωρίς να αφήνει περιθώρια για παρανοήσεις.

Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, ενημερώθηκε με τη σειρά του για την πρόκληση και σχολίασε λακωνικά όλο νόημα «Salus populi suprema lex esto».  Πλέον, αναμένεται να οριστεί ημερομηνία για την μονομαχία, με τα μέλη της κριτικής επιτροπής να αποτελούνται σύμφωνα με πληροφορίες από τον Γιώργο Μπαμπινιώτη, τον Snik και τον Σάκη Τανιμανίδη.