Άλλα είχαμε συμφωνήσει
Partly sunny
21°C
 

Κατάφερε επιτέλους να παρκάρει φοιτητής του Πα.Πει. που είχε περάσει στη σχολή το 2014

panepistimio-peiraiaΤέλος έλαβε έπειτα από κύκλους μόλις τριών ετών, η περιπέτεια του Διονύση Β., ο οποίος είχε καταφέρει να περάσει στο τμήμα Οικονομικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Πειραιά, πετυχαίνοντας στις Πανελλήνιες το καλοκαίρι του  2014.

Ο 21χρονος πια φοιτητής, ξεκίνησε όλο χαρά στα τέλη Σεπτέμβρη του 2014 προκειμένου να φτάσει έγκαιρα στη νέα του σχολή για τις εγγραφές. Παρά την ελαφριά κίνηση που συνάντησε στην λεωφόρο Συγγρού, προσέγγισε τα πέριξ του Πανεπιστημίου 35 λεπτά πριν τον καθορισμένο χρόνο συνάντησης με τον συμφοιτητή του, Αριστείδη, ο οποίος έφτασε στη σχολή με λεωφορείο, ξεκινώντας δύο ημέρες πριν.

Μόλις έστριψε στην Καραολή και Δημητρίου ωστόσο, διαπίστωσε πως δεν υπήρχε πουθενά η δυνατότητα πάρκινγκ. Δίχως να απογοητευτεί, έκανε μερικούς γύρους στις οδούς Θεάτρου, Τσαμαδού και Δεληγιώργη, ενώ όταν είδε τα σκούρα έφτασε μέχρι τις Βούλγαρη, Ζέας και Μουσών. Μερικούς μήνες αργότερα, κι ενώ είχε ήδη βάλει βενζίνη 34 φορές, σκέφτηκε για πρώτη φορά να τα παρατήσει, όμως επέμεινε και μόλις 31 μήνες αργότερα δικαιώθηκε, αφού τον περίμενε μια μεγαλοπρεπής θέση πάνω στην Μουσών.

«Θα έκανα τα πάντα για τη γνώση. Μπορεί ακόμα να μην έχω καν γραφτεί, όμως δεν βλέπω την ώρα να βρω σημειώσεις και να καλύψω το χαμένο έδαφος 6 εξαμήνων. Τώρα αρχίζει άλλωστε το ενδιαφέρον», σχολίασε ο Διονύσης για να συνεχίσει: «Το αμάξι πάντως δεν το ξανακουνάω, θα το πάρω όταν με το καλό πάρω και το πτυχίο».

Σε ό,τι αφορά τις κλήσεις που έχει ήδη δεχτεί ο νεαρός, αποφασίσαμε να μην τον ενημερώσουμε για να μην του χαλάσουμε το υψηλό του ηθικό.