Μην παραχαράσσετε
Mostly cloudy
12°C
 

31χρονος παρακολουθεί το χθεσινό συλλαλητήριο, αρνείται οποιαδήποτε ονομασία περιλαμβάνει τον όρο «Έλληνας»

sintagma-kemtriki-1021x576Κάθετος και με κόκκινες γραμμές σε ό,τι αφορά την εθνική του ονομασία, δηλώνει ο Κώστας Δ., ο οποίος παρακολούθησε το χθεσινό συλλαλητήριο για το Μακεδονικό από την τηλεόρασή του.

Ο 31χρονος, αρνείται οποιαδήποτε ονομασία του αποδίδουν και περιλαμβάνει τον χαρακτηρισμό «Έλληνας», δηλώνοντας ότι δεν θέλει να έχει οτιδήποτε κοινό με όσους βρέθηκαν στο Σύνταγμα και τις γύρω περιοχές. «Χρυσαυγίτες, άνθρωποι ντυμένοι μακεδονομάχοι και αρχαίοι Σπαρτιάτες, μυστήριοι τύποι με ελληνικές σημαίες, γιαγιάδες και παπάδες. Αν αυτοί είναι οι Έλληνες, εγώ δεν θέλω να είμαι τέτοιος», σχολίαζε ο άνδρας για να συνεχίσει:

«Λίγο η κάλυψη από την τηλεόραση, λίγο η ομιλία του Μίκη Θεοδωράκη, τα τραγούδια και οι χοροί, ίσως η λύση είναι να αλλάξουμε εμείς ονομασία για να γλιτώσουμε». Μοναδικό θετικό από την χθεσινή βραδιά, το γεγονός πως τόσες χιλιάδες άνθρωποι διαδήλωσαν υπέρ ενός ανθρώπου μπροστά από την εποχή του, αποδεχόμενοι έτσι, έστω και με καθυστέρηση, το gay pride.

Το «Κουλούρι» παρακολουθεί την περίπτωση του Κώστα και θα σας ενημερώσει για οτιδήποτε νεότερο, ενώ δεν έχει ακόμα αποσαφηνιστεί αν στις συγκεκριμένες διαπραγματεύσεις θα εμπλακεί ο Μάθιου Νίμιτς.