Να πάτε αλλού
Partly cloudy
13°C
 

Αντίποινα στη συμπεριφορά Γιαννακόπουλου η επιθετική στάση των Τούρκων στα Ίμια, πηγές επιβεβαιώνουν

ÃÉÁÍÍÁÊÏÐÏÕËÏÓ ÊËÇÑÙÓÇ ÄÉÁÉÔÇÔÙÍ ÃÉÁ ÔÏÍ ÁÃÙÍÁ ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÓ - ÏËÕÌÐÉÁÊÏÓΜόνο τυχαία φαίνεται πως δεν είναι η κλιμάκωση της έντασης στην περιοχή των Ιμίων τα τελευταία 24ωρα. Σύμφωνα με απόλυτα διασταυρωμένες πληροφορίες του «Κουλουριού», η επιθετική στάση και τα συνεχόμενα επεισόδια από την πλευρά της Τουρκίας, έχουν εξήγηση, κι αυτή ακούει στο όνομα Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Συγκεκριμένα, η διαδικτυακή κόντρα του ισχυρού άνδρα της ΚΑΕ ΠΑΟ με Τούρκους φιλάθλους, φαίνεται πως δεν άρεσε καθόλου στον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος και διέταξε τον στρατό των γειτόνων να εισβάλει στο ΟΑΚΑ ως αντίποινα. Κάτι τέτοιο ωστόσο κρίθηκε άκρως φιλόδοξο και επικίνδυνο κι έτσι προτιμήθηκε η πιο ασφαλής λύση του Αιγαίου και της παραβίασης των ελληνικών χωρικών υδάτων.

«Δεν ανεχόμαστε από κανέναν να μιλάει έτσι για τον λαό μας. Αν ο κύριος Γιαννακόπουλος θέλει, ας κάνει πράξη τις απειλές του, τον περιμένουμε. Διαφορετικά ας μας σεβαστεί. Μέχρι να ζητήσει συγγνώμη, δεν φεύγουμε από τα Ίμια, ίσα-ίσα που θα αρχίσουμε να απλωνόμαστε», σχολίαζαν εκπρόσωποι της τούρκικης πλευράς.

Το «Κουλούρι» επιχείρησε να συνομιλήσει και με τον κύριο Γιαννακόπουλο, ο οποίος όμως ήταν απασχολημένος καλυπτόμενος με φούμο για το νέο του Instagram story.