Τζιτζίκια
Sunny
32°C
 

Δανεικό από την Μπενφίκα απέκτησε τον αετό που θα πετάει στην Αγία Σοφία ο Δημήτρης Μελισσανίδης

Οι εργασίες στην OPAP Arena προοδεύουν με γοργούς ρυθμούς και βάση σχεδιασμού, ωστόσο δεν είναι μόνο οι εργασίες που προχωρούν ρολόι στο νέο γήπεδο της ΑΕΚ.

Μαζί με τα έργα εξακολουθεί να εκπαιδεύεται και ο αετός που έχει προορίζεται να πετάει στον ουρανό του γηπέδου, στους εντός έδρας αγώνες της ομάδας.Η ΑΕΚ ανέβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσής της τον αετό που θα πετάει μαζί με τον εκπαιδευτή του, καθώς όπως αναφέρουν στη λεζάντα «εκπαιδεύεται από τώρα για την πρώτη του πτήση» που θα γίνει στα εγκαίνια της ομάδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Κουλουριού» μάλιστα, ο συγκεκριμένος αετός αποκτήθηκε δανεικός από την Μπενφίκα, με οψιόν αγοράς, καθώς αποτελούσε τον αναπληρωματικό αετό της πορτογαλικής ομάδας, που ακολουθεί την ίδια πρακτική στους εντός έδρας αγώνες της.

Ο αετός αποκτήθηκε σε οικονομική τιμή και θα δοκιμαστεί, ενώ αν δεν πείσει, εξετάζεται και η περίπτωση βετεράνου αετού της Μπεσίκτας, ο οποίος σκεφτόταν να αποσυρθεί αλλά δεν αποκλείεται να συνεχίσει για μια σεζόν ακόμα στα κιτρινόμαυρα.

Μείνετε συντονισμένοι για οτιδήποτε νεότερο.


Το Ήταν να μη γίνει η αρχή: Η δεκαετία 2011-2020 από το Κουλούρι κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Αίολος.