Μπορούσε και καλύτερα
Cloudy
26°C
 

Συνέρχονται σιγά-σιγά απ' το τριήμερο γλέντι τους οι συνεργάτες του Κωνσταντίνου Μπογδάνου

konnos-682x384Με έντονο πονοκέφαλο, ξηρό στόμα, ζαλάδες και σημαντικά κενά μνήμης, ξύπνησαν σήμερα όλοι οι πρώην συνεργάτες του Κωνσταντίνου Μπογδάνου στην εκπομπή που παρουσίαζε στον ΣΚΑΪ.

Οι τεχνικοί, η συντακτική ομάδα και οι λοιποί εργαζόμενοι στο «ΣΚΑΪ στις 3», υποδέχθηκαν την είδηση της απόλυσης του δημοσιογράφου από τον φαληρικό σταθμό, διοργανώνοντας ένα αυθόρμητο πάρτι, στο οποίο αντιμετώπισαν τα νέα καταναλώνοντας τεράστιες ποσότητες αλκοόλ και χορεύοντας στους ρυθμούς γνωστών κομματιών.

Το «Κουλούρι» επικοινώνησε με τον κ. Μπογδάνο, ο οποίος σχολίασε το γεγονός τονίζοντας πως «τα δυσάρεστα νέα είναι δύσκολο να τα διαχειριστείς και το αλκοόλ αποτελεί έναν απ' τους πιο συνηθισμένους συμμάχους μας σε τέτοιες περιπτώσεις. Τους κατανοώ και εύχομαι κουράγιο. Στα ίδια μέρη, θα ξαναβρεθούμε».

Εξάλλου, ο πρώην παρουσιαστής δεν θέλησε να σχολιάσει τις ιαχές «Έφυγε, έφυγε» που ακούγονταν κατά τη διάρκεια του πάρτι, αρκούμενος στην ατάκα «αυτά τα λένε οι βρωμεροί σύντροφοι του πρωθυπουργού».

Τέλος, το «Κουλούρι» προσπάθησε να επικοινωνήσει και με τους πρώην συνεργάτες του δημοσιογράφου, οι οποίοι αρνήθηκαν ευγενικά λόγω πονοκεφάλου.