Άλλα είχαμε συμφωνήσει
Clear
21°C
 

Jimmy Kimmel θα ντυθεί για ακόμη χρονιά ο Γιώργος Λιάγκας

liagas-3Πανέτοιμος για τα πάρτι μασκέ στα οποία θα παραστεί τις επόμενες ημέρες, δηλώνει ο Γιώργος Λιάγκας, έχοντας βρει για ακόμη μια χρονιά το τι θα ντυθεί.

Όπως και σε όλα τα πάρτι τα τελευταία χρόνια, έτσι και φέτος, ο παρουσιαστής θα  μασκαρευτεί ως Jimmy Kimmel, παριστάνοντας τον γνωστό Αμερικάνο οικοδεσπότη νυχτερινών σόου στην τηλεόραση. «Μπορεί πολλοί να νομίζουν ότι δεν χρειάζεται, αλλά υπάρχουν διαφορές μεταξύ μας. Ίσως να είμαι ο Jimmy Kimmel της Ελλάδας, αυτό το δέχομαι, όμως και πάλι πρέπει να φροντίσω για τις μικρές πινελιές που θα με κάνουν να του μοιάζω σαν να είμαστε δυο σταγόνες νερό. Πρέπει για παράδειγμα να αφήσω μούσια και να λέω λιγότερα αστεία, γιατί μεταξύ μας, εγώ είμαι λίγο πιο αστείος από εκείνον», τονίζει ο κ. Λιάγκας μιλώντας στο «Κουλούρι».

Σύμφωνα με το περιβάλλον του δημοσιογράφου, τα πάρτι δεν είναι η μοναδική αφορμή για την οποία ο Γιώργος Λιάγκας επιλέγει να ντυθεί Jimmy Kimmel, αφού συχνά παριστάνει ότι είναι ο Αμερικανός σταρ και στο σπίτι του, στις εκπομπές του και στις υπόλοιπες εξόδους του, με στενό του φίλο να σχολιάζει: «είναι εντυπωσιακό πόσο του αρέσει να μένει στον χαρακτήρα, πραγματικά τα δίνει όλα για να πετύχει η μεταμφίεση, μέχρι και στο σούπερ μάρκετ πηγαίνει ντυμένος έτσι».

Εμείς από την πλευρά μας ευχόμαστε στον Έλληνα παρουσιαστή καλό ξεφάντωμα και καλό καρναβάλι.