Άλλα είχαμε συμφωνήσει
Partly sunny
29°C
 

Νεαρός φούρνος μικροκυμάτων φοβάται ότι θα καταλήξει σε κουζίνα μικρομεσαίας επιχείρησης

Ιδιαίτερα ανήσυχος είναι τις τελευταίες ημέρες νεαρός φούρνος μικροκυμάτων που διαμένει στα ράφια καταστήματος ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών στην περιοχή του Βύρωνα.

Ο φούρνος μικροκυμάτων βρίσκεται στα ράφια του καταστήματος εδώ και περίπου ένα μήνα, διάστημα στο οποίο έχουν περάσει από μπροστά του εκατοντάδες οικογένειες με μικρά παιδιά, νέα ζευγάρια και φοιτητές, χωρίς όμως αποτέλεσμα καθώς φαίνεται πως προτιμούν άλλα μοντέλα, με περισσότερες επιλογές και ρυθμίσεις.

«Τόσοι πελάτες, ένας δεν έχει γυρίσει καν να με κοιτάξει, να πατήσει τα κουμπιά μου ή να ανοίξει έστω το πορτάκι. Πλέον ξέρω τη μοίρα μου: θα καταλήξω σε κάποια κουζίνα μικρομεσαίας επιχείρησης, να μην κάνω τίποτα όλη τη μέρα. Άντε καμιά μέρα αν αποφασίσουν να μην παραγγείλουν απ' έξω, να μου δώσουν να ζεστάνω κανένα τάπερ, που ποιος ξέρει τι θα έχει μέσα» δηλώνει ο ίδιος μιλώντας στο «Κουλούρι».

«Μπορεί να μην έχω τα εφόδια που έχουν τα πιο εξελιγμένα μοντέλα, όμως τη δουλειά μου την κάνω. Κανένας φούρνος δεν θα έπρεπε να είναι αναγκασμένος να ζήσει έτσι, χωρίς καμία οικογενειακή θαλπωρή» συμπληρώνει, εμφανώς απογοητευμένος.

Όπως είναι φυσικό, οι ηλεκτρικές συσκευές στα γειτονικά ράφια ανησυχούν που βλέπουν τον μικρό να σκέφτεται έτσι και προσπαθούν να του φτιάξουν το κέφι και να τον ενθαρρύνουν να μην το βάζει κάτω. Ποτέ δεν είναι αργά για κανέναν, του επισημαίνουν όταν τον βλέπουν να βυθίζεται σε σκοτεινές σκέψεις.

Πάντως, για καλό και για κακό η διπλανή ηλεκτρική σκούπα φρόντισε να απομακρύνει όλα τα μεταλλικά αντικείμενα, καθώς κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος ότι ο νεαρός φούρνος μικροκυμάτων δεν θα επιχειρήσει κάποια τρέλα.