Μπορούσε και καλύτερα
Partly cloudy
22°C
 

Καλά θα κάνετε από εδώ και πέρα να δίνετε μουσουλμανικά ονόματα στους τυφώνες

Αγαπητοί αριστερής κουλτούρας εργαζόμενοι του Παγκόσμιου Οργανισμού Μετεωρολογίας, ήθελα να εκφράσω τη δυσαρέσκειά μου στην πολύ κακή επιλογή ονόματος του τυφώνα Μάθιου, τη μετάφραση δηλαδή του ονόματος του ευαγγελιστή Ματθαίου. Δεν περίμενα ποτέ, ότι θα δίνατε ένα τέτοιο ιερό όνομα σε κάτι που σκορπίζει το θάνατο και τη δυστυχία.

Η γη κατοικείται από 1.6 δις μουσουλμάνους και από 1.3 δις Ινδούς, και εσείς επιμένετε να δίνεται χριστιανικά ονόματα αγάπης σε τυφώνες. Δεν σας έχουμε δει ποτέ να δίνετε εβραϊκό όνομα σε καιρικό φαινόμενο. Χάθηκε να δώσετε ένα μουσουλμανικό όνομα; Δεν έχουμε ακούσει τυφώνα με το όνομα Μοχάμεντ ή Σλόμο. Καλά θα κάνετε να δίνετε μουσουλμανικά ονόματα στους τυφώνες από εδώ και πέρα.

Καταγγέλλω, λοιπόν, απερίφραστα το θράσος σας! Καταγγέλλω αυτή την ενέργεια και την καταδικάζω χωρίς δισταγμό! Η χριστιανική ονοματοδοσία γίνεται μόνο με βάπτιση, και κάθε άλλη ονοματοδοσία είναι εκτροπή από τους Νόμους της φύσεως! Είναι κοινωνικό κακούργημα! Είναι αμαρτία! Όσοι, λοιπόν, είτε δίνετε έτσι χριστιανικά ονόματα, είτε τα χρησιμοποιείτε επί ματαίω δεν είστε φυσιολογικοί άνθρωποι! Είστε αποβράσματα της Κοινωνίας!

Δυστυχώς, αδελφοί μου, σήμερα τον Παγκόσμιο Οργανισμό Μετεωρολογίας τον διοικούν και μερικά τέτοια ανθρωπάρια! Ασφαλώς αποτελείτε μια μικρή μειοψηφία στο σύνολο των μετεωρολόγων! Υπάρχετε όμως! Είστε μερικά αποβράσματα της Κοινωνίας, περιθωριακοί άνθρωποι, ελαττωματίες, εξευτελισμένοι, άνθρωποι του σκότους οι οποίοι τώρα πια με την ευκαιρία της υπεροχής της αριστερής πτέρυγας σηκώσατε πια κεφάλι!

Διότι τα λόγια του Απ. Παύλου εν προκειμένω είναι σαφή: «Υμίν εχαρίσθη το υπέρ Χριστού, ου μόνον ο εις Αυτόν πιστεύειν, αλλά και το υπέρ Αυτού πάσχειν»

Βεβαίως, έχω την βεβαιότητα, ότι εσείς, οι οποίοι βλασφημείτε δίδοντας ένα τέτοιο όνομα σε τυφώνα ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΕΤΕ βέβαια ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙΤΕ την συντριπτική πλειοψηφία των χριστιανών μετεωρολόγων του κόσμου!

Οι επιλογές σας ως προς τα ονόματα, δεν μπορούν παρά να μας οδηγήσουν στο συμπέρασμα ότι προωθείτε την εξαφάνιση του Χριστιανισμού και την επικράτηση του σκότους.

Εκ προοιμίου σας διευκρινίζω, ότι οσάκις κάποιος Μητροπολίτης ομιλεί ή γράφει, ΟΜΙΛΕΙ ΚΑΙ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΕΝΑ ΠΛΗΘΟΣ ΠΙΣΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, οι οποίοι αποτελούν το «Ποίμνιό» του, το «Χριστεπώνυμο Πλήρωμα» της Εκκλησίας στην περιοχή της δικαιοδοσίας του.

Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΣΑΣ

+ Ο ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ