Μην παραχαράσσετε
Partly sunny
13°C
 

Τέταρτος είναι το νέο πρώτος

stΓια ακόμη μια φορά, έλαβα ισχυρή ψήφο εμπιστοσύνης από τον λαό, που έστειλε το δικό του μήνυμα, υπέρ του Ποταμιού και του Σταύρου Θεοδωράκη προσωπικά.

Όλοι ξέρουν ότι το να είσαι τέταρτος, είναι το νέο πρώτος. Όταν δημιούργησα το κόμμα μου, είχα θέσει ως στόχο το 10% και την Κυριακή άγγιξα αυτό το ποσοστό, φτάνοντας το 9,5%. Αποτελεί για μένα τεράστια τιμή ότι τόσος κόσμος πίστεψε σε μένα και θέλει να με δει στην ηγεσία του νέου φορέα. Δεν απογοητεύομαι από το γεγονός πως έχασα την πρωτιά. Όχι. Θα μείνω εδώ μέχρι να φτάσω στην κορυφή.

Όλες οι ενδείξεις άλλωστε, αυτό δείχνουν. Μπορεί να μην ψηφίσατε όλοι εμένα, όμως ξέρω ότι κατά βάθος, εμένα θέλατε. Δεν πειράζει. Την επόμενη φορά, δεν πρόκειται να σας πιέσω, δεν θα πάω πουθενά. Η τέταρτη θέση είναι για μένα ηθική πρωτιά. Τώρα, Σταύρος. Τέλος πάντων, κάποια στιγμή Σταύρος. Εδώ είμαι.

Κερδίσαμε. Αν το πούμε αρκετές φορές θα το πιστέψουμε. Οι τελευταίοι έσονται πρώτοι. Σας ευχαριστώ όλους, θα τιμήσω την ψήφο σας και θα είμαι ο αρχηγός που ονειρεύεστε. Κάποια στιγμή. Μην αγχώνεστε.