Μην παραχαράσσετε
Partly sunny
15°C
 

35χρονος μετάνιωσε ήδη που σηκώθηκε από το κρεβάτι του

gsdΈντονα μετανιωμένος με την απόφαση να σηκωθεί από το κρεβάτι του αισθάνεται ήδη ο Αλέκος Τ., ο οποίος βρίσκεται εδώ και μερικά λεπτά στον χώρο της εργασίας του.

Ο 35χρονος, ξύπνησε όπως κάθε πρωί στις 7.30, πήγε στην τουαλέτα, πλύθηκε, ντύθηκε και ξεκίνησε για το γραφείο του, δίχως ούτε δευτερόλεπτο να βρει το κέφι του για ζωή. Μόλις βγήκε στο δρόμο όμως, συνειδητοποίησε πόσο πολύ δεν ήθελε να έχει σηκωθεί από το κρεβάτι του.

«Έφαγα κίνηση, έβρισα άλλους οδηγούς, άκουσα ραδιοφωνικούς παραγωγούς να ουρλιάζουν στο αυτί μου, κι όλα αυτά για να έρθω στη δουλειά μου και να κάτσω για 8 ώρες ακόμα, προσπαθώντας να ανεχτώ ανθρώπους που αντιπαθώ. Ε όχι, δεν καθόμουν σπίτι μου καλύτερα; Μια χαρά ήμουν το Σαββατοκύριακο στον καναπέ με το σώβρακο», παραδέχεται ο άνδρας και προσθέτει:

«Η απόφαση που πήρα να αφήσω το πάπλωμα και να έρθω εδώ είναι σίγουρα μια από τις χειρότερες της εβδομάδας, κι ακόμα είναι Δευτέρα». Το «Κουλούρι» εύχεται υπομονή στον Αλέκο και θα παρακολουθεί την εβδομάδα του προσεκτικά.