2021, εκδρομές, ναρκωτικά
Partly cloudy
13°C
 

Η νέα τάση στο συντηρητικό μαύρισμα λέγεται «πορτοκάλισμα» - Πώς θα το αποκτήσεις σε τρία απλά βήματα

trumpbeach

Είμαστε σίγουροι πώς θα συμφωνήσεις ότι ένα ωραίο ηλιοκαμένο, λαμπερό πρόσωπο δεν συγκρίνεται με τίποτα άλλο το καλοκαίρι.

Η νέα τάση που μας έρχεται φέτος από την Αμερική λέγεται «πορτοκάλισμα», και αναμένεται να κάνει θραύση στους πιο συντηρητικούς ή παραδοσιακούς πολιτικούς κύκλους. Αν τα ομόφυλα ζευγάρια δεν είναι για σένα, ίσως το «πορτοκάλισμα» να είναι η ευκαιρία σου να το εκφράσεις φέτος το καλοκαίρι, όντας ταυτόχρονα σικάτη.

Τα υλικά που θα χρειαστείς βρίσκονται σίγουρα στο νεσεσέρ σου ή στο ψυγείο σου κι αυτό που πρέπει να προσέξεις είναι να ακολουθήσεις τη σωστή διαδικασία για να το εφαρμόσεις στο πρόσωπό σου και να έχεις ένα φυσικά λαμπερό αποτέλεσμα. Για να αποφύγεις λάθη και υπερβολές, εδώ σου έχουμε τρία βήματα που θα σε βοηθήσουν για να καταφέρεις το ιδανικό αποτέλεσμα.

Βήμα 1ο
Χρησιμοποίησε ένα καρότο βουτηγμένο σε χλιαρό νερό για τουλάχιστον ένα 24ωρο για να μαρκάρεις τα σημεία στο πρόσωπό σου. Ένα Ε κι ένα 3 πρέπει να σχηματιστούν, ξεκινώντας από το μέτωπο, περνώντας από την εξωτερική γωνία των ματιών, φτάνοντας στα ζυγωματικά και στη συνέχεια περνώντας εξωτερικά των χειλιών, κατέληξε στο πηγούνι.

Βήμα 2ο
Σειρά έχει το bronzer, που για το πορτοκαλί εφέ, θα χρησιμοποιήσεις το ξύσμα ενός βερίκοκου. Με το πινέλο κοντούρ, πάρε μία ποσότητα και εφάρμοσε πάνω στις γραμμές που έχεις σχηματίσει με τα contour sticks. Σβήσε σιγά-σιγά τις γραμμές και θα έχεις τη σωστή σκίαση στο πρόσωπό σου.

Βήμα 3ο
Το highlighter θα ολοκληρώσει το αποτέλεσμα. Μερικές πινελιές στη μύτη, στα ζυγωματικά και στο πηγούνι αρκούν.

Το μόνο που πρέπει να προσέξεις είναι να μην υπερβάλλεις με τις ποσότητες, έτσι ώστε το αποτέλεσμα να μοιάζει φυσικό, και όχι σαν γέρικο μανταρίνι.


Το Ήταν να μη γίνει η αρχή: Η δεκαετία 2011-2020 από το Κουλούρι κυκλοφορεί στα ηλεκτρονικά βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Αίολος.