Σε βλέπουμε
Partly sunny
23°C
 

Έρευνα για το αν η 18χρονη στο λεωφορείο με τον παπά είχε εισιτήριο, ξεκίνησε ο ΟΑΣΘ

papas2Το δρόμο προς τη δικαιοσύνη φαίνεται πως παίρνει τελικά η υπόθεση των καταγγελιών της 18χρονης φοιτήτριας στη Θεσσαλονίκη, σχετικά με την σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε από παπά στο λεωφορείο 14α του ΟΑΣΘ.

Οι αρχές, σε στενή συνεργασία με τον ΟΑΣΘ, δείχνοντας άψογα χαρακτηριστικά, ξεκίνησαν ήδη τις ενέργειες ώστε να ερευνήσουν σε βάθος, αν η κοπέλα είχε χτυπήσει εισιτήριο, αφού οι φωνές της και η ταραχή που προκάλεσε, δεν επέτρεψαν στους ελεγκτές να φέρουν σε πέρας το καθήκον τους.

«Σεβόμαστε όλους τους πολίτες που χρησιμοποιούν τα λεωφορεία μας. Δεν ανεχόμαστε ασέβειες και αδικίες και είμαστε ιδιαίτερα ευαίσθητοι απέναντι σε ζητήματα ηθικής. Καταλαβαίνετε λοιπόν πως έχουμε έρθει αντιμέτωποι με ένα τεράστιο θέμα που δικαίως απασχολεί από προχθές την κοινωνία μας. Χτύπησε, ή δεν χτύπησε εισιτήριο η νεαρή κοπέλα;», αναρωτιέται εργαζόμενος του ΟΑΣΘ, πιάνοντας για ακόμη μια φορά τον παλμό της κοινής γνώμης.

Ήδη, οι αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για να την εντοπίσουν και σε περίπτωση που δεν προσκομίσει το σχετικό εισιτήριο, αναμένεται να κληθεί να πληρώσει τσουχτερό πρόστιμο. Το «Κουλούρι» χαιρετίζει την ακούραστη δικαιοσύνη και είναι βέβαιο ότι ο νόμος και η τάξη θα επιβληθούν.