Σε βλέπουμε
Partly cloudy
23°C
 

Τάπερ με μακαρόνια σε ψυγείο εταιρείας ξεπερνάει πλέον σε παλαιότητα όλους τους εργαζόμενους

02kvth3l0xxc55fwpe8sΚανένας απολύτως εργαζόμενος σε μεγάλη εταιρεία διαφήμισης δεν γνωρίζει την προέλευση του τάπερ με τα μακαρόνια στο ψυγείο της κουζίνας.

Το διάφανο τάπερ με το μπλε καπάκι, περιλαμβάνει μια γενναία μερίδα μακαρόνια με κιμά με τριμμένο τυρί από πάνω και βρίσκεται σταθερά στο βάθος του πρώτου ραφιού, δίχως κανένας να παίρνει την πρωτοβουλία να το πετάξει. Αρκετοί είναι αυτοί οι οποίοι μοιράζονται αστικούς μύθους για την προέλευσή του, τονίζοντας μέχρι και πως προυπήρχε της εταιρείας, ενώ ακόμη κι ο κύριος Γιάννης, ο επιστάτης του κτιρίου που βρίσκεται στην εταιρεία τα τελευταία 18 χρόνια, δεν δείχνει να γνωρίζει με σιγουριά τον ιδιοκτήτη του τάπερ.

«Είμαι στην εταιρεία 3 χρόνια πλέον και κανείς δεν ξέρει πότε πρωτοήρθε το τάπερ και ποιος το έφερε. Μια φορά τους πρότεινα να το πετάξουμε λόγω της μυρωδιάς του, ωστόσο όλοι οι παλιοί με αγριοκοίταξαν και μου είπαν ότι το τάπερ αυτό αποτελεί το σταθερότερο πράγμα σε όλο το κτίριο. Τι να πω, ελπίζω ο κάτοχος μια μέρα να το θυμηθεί», σχολιάζει η 27χρονη Σοφία, η οποία εργάζεται ως art director στην εταιρεία.

Μοναδική σταθερή συντροφιά του τάπερ, αποτελεί μια ξεθυμασμένη μπίρα επίσης άγνωστου κατόχου, την οποία οι εργαζόμενοι είχαν σκεφτεί να καταναλώσουν έπειτα από ένα κερδισμένο σπεκ προ πενταετίας, ωστόσο τελικά προτίμησαν να συνδυάσουν το θρίαμβο με κόκκινο κρασί.

Το «Κουλούρι» συνεχίζει το μάχιμο ρεπορτάζ και θα επανέλθει για οτιδήποτε νεότερο.