Σαν να χέζεις ανάποδα
Sunny
22°C
 

Κάτω από την μπάρα κάθεται ο Πύρρος Δήμας όταν πηγαίνει για ποτό

Μία ιδιαίτερα παράξενη συνήθεια διατηρεί ο Πύρρος Δήμας, κάθε φόρα που επιλέγει να διασκεδάσει πίνοντας το ποτό του σε κάποιο μπαρ.

Συγκεκριμένα, ο χρυσός Ολυμπιονίκης επιλέγει να καθίσει κάτω από την μπάρα του εκάστοτε μαγαζιού, απολαμβάνοντας με την συντροφιά του την ησυχία που του προσφέρει αυτή η ιδιορρυθμία. Ο πρώην βουλευτής, σηκώνει το κεφάλι του μονάχα για να παραγγείλει και να πληρώσει, συνεχίζοντας την υπόλοιπη ώρα να συνομιλεί, να χορεύει και να ξεχνιέται, κάτω από την μπάρα.

Για το λόγο αυτό μάλιστα, ο 47χρονος πρώην αθλητής προτιμά τα μπαρ που διαθέτουν κάποια άπλα κάτω από τη μπάρα, ενώ αναμφίβολα το ύψος του βοηθάει στην αποφυγή του στριμώγματος. Όσο για τους λόγους που ο κ. Δήμας συνηθίζει να επιλέγει το συγκεκριμένο σημείο, προς το παρόν καλύπτονται από πέπλο μυστηρίου, με τις πληροφορίες ωστόσο που κάνουν λόγο για έναν ασπρομάλλη κύριο που κάθε φορά του φωνάζει να καθίσει κάτω από την μπάρα να δείχνουν να επιβεβαιώνονται.

Τέλος, ο Πύρρος παρακάλεσε τους θαμώνες των μπαρ στα οποία συχνάζει να μην αφήνουν τα μπουφάν τους στα ειδικά πιαστράκια που βρίσκονται κάτω από τις μπάρες, καθώς προ μηνός ο σπουδαίος αθλητής βρέθηκε καταπλακωμένος από μια στοίβα μπουφάν με αποτέλεσμα να τον αναζητάει επί ώρες η παρέα του.