Μην παραχαράσσετε
Partly sunny
13°C
 

Στον «αέρα» η συμμετοχή του Αντετοκούνμπο στο All Star Game, σκοπιά θα έχει τελικά εκείνο το βράδυ

antetokoumpoΜια είδηση-σοκ έρχεται να παγώσει τα έντονα χαμόγελα των τελευταίων ημερών για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, αφού δεν αποκλείεται οι χιλιάδες ψήφοι των φαν του, τελικά να πάνε στράφι.

Ο 22χρονος μπασκετμπολίστας των Μπακς, θεωρούσε δεδομένη τη συμμετοχή του στο All Star Game της 19ης Φεβρουαρίου, η τυπική επικύρωση της οποίας αναμενόταν σήμερα. Ένα τηλεφώνημα απ' την μονάδα στην οποία υπηρετεί όμως, έρχεται να ανατρέψει εντελώς τα δεδομένα, προκαλώντας απογοήτευση στον ίδιο αλλά και στον ελληνικό λαό.

Συγκεκριμένα, όπως ενημέρωσε ο επιλοχίας του λόχου τον Γιάννη, τη μεγάλη βραδιά του All Star Game θα έχει υπηρεσία, αφού θα πρέπει να φυλάξει το τρίτο νούμερο σκοπιάς στην πύλη του στρατοπέδου. Ο Αντετοκούνμπο προσπάθησε να αλλάξει την υπηρεσία του με κάποιον άλλο φαντάρο, πέφτοντας όμως σε τοίχο, αφού οι έξοδοι είναι λιγοστές κι οι ευκαιρίες για αλλαγές περιορισμένες.

«Τον αγαπάμε τον Γιάννη, τον ψηφίσαμε, τον καμαρώνουμε, αλλά δεν θα μας ρίχνει και μπιφτέκια. Με έχει πάει τριάντα-μία μέσα, αν αλλάξω τη σκοπιά μου δεν θα με δει ποτέ το σπίτι μου», σχολίασε έφεδρος που υπηρετεί μαζί με τον Γιάννη, παραδεχόμενος πως στεναχωριέται για την δυσάρεστη αυτή εξέλιξη.

Επί του θέματος τοποθετήθηκε λακωνικά και ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, ο οποίος τόνισε: «Ο Γιάννης είναι ένας λαμπρός Έλληνας που μας κάνει όλους περήφανους, όμως η εθνική άμυνα είναι πάνω απ' όλους και απ' όλα».

Τέλος, διαψεύδονται οι φήμες ότι ο Γιάννης θα λάβει υπηρεσιακό σημείωμα για να προλάβει την τελευταία περίοδο, αφού η χιλιομετρική διαφορά καθιστά κάτι τέτοιο αδύνατο.