Έχει πάρα πολύ χιόνι
Mostly clear
1°C
 

Στα ΜΜΕ της διαπλοκής εντάσσεται επίσημα το «Κουλούρι»

Συντάκτες του «Κουλουριού» ίσως να πρέπει να το σκεφτούν δεύτερη φορά πριν δημοσιεύσουν άρθρα όπως: Αδυναμία πληρωμής του server στη Β. Κορέα λόγω των capital controls, δηλώνει το iskra.gr, Δυο εκατοστά το χρόνο βυθίζεται η Βόρεια Πελοπόννησος εξαιτίας του βάρους των πινακίδων στην εθνική οδό Κορίνθου-Πατρών, Το ΚΚΕ αποδέχτηκε επίσημα πως η Γη περιστρέφεται γύρω από τον Ήλιο, Θριαμβευτική εκλογή του Κώστα Κούντου στο Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ αφού η πρωτοποριακή ηλεκτρονική εφημερίδα επωλήθη προ ημερών σε ομάδα διαπλεκόμενων δημοσιογράφων, κατασκευαστικών εταιριών, καναλαρχών, και εφοριακών.

Ενόσω εξελίσσεται ένας απίστευτος και τρομερά βρώμικος πόλεμος ο οποίος κατευθύνεται από σκοτεινά κέντρα διαπλοκής, μέχρι τώρα ανεξάρτητα μέσα έρχονται το ένα μετά το άλλο στην κατοχή αυτών που προσπαθούσαν τόσο καιρό λυσσαλέα να κρατήσουν επτασφράγιστο μυστικό την εξαγορά όλων ανεξαρτήτως των μέσων ενημέρωσης.

Οποίος γνωρίζει το απίστευτο μέγεθος της διαπλοκής των ΜΜΕ - είτε ιδιωτικών, είτε πολύ περισσότερο των κρατικών - με επιχειρηματικούς, πολιτικούς, εκκλησιαστικούς κύκλους, και παράγοντες κάποιων δήθεν Μ.Κ.Ο, ξέρει ότι τίποτε απ' όσα δημοσιεύονται σε αυτά δεν είναι «αθώο». Γνωρίζουν επίσης, ότι πολλά απ' τα δημοσιεύματα που εμφανίζονται εκεί, είναι «πληρωμένες καταχωρήσεις» από διαπλεκόμενους επιχειρηματικούς-πολιτικούς κύκλους, ή άλλα κομμάτια της εξουσίας.

Για την ώρα, τα ΜΜΕ που παραμένουν ανεξάρτητα στην Ελλάδα μετριούνται στα δάχτυλα του ενός χεριού, και πρόκειται για τα Αυγή, ΕΡΤ, Μακελειό, Λούσιο Αρκαδίας, ΣΚΑΪ και Ροδιακή. Τα απίστευτα και τερατώδη σκάνδαλα, η ηθική σήψη, η διαπλοκή δικαιοσύνης, της εκκλησίας και μυστικών υπηρεσιών, αναμένεται να δημοσιεύονται αποκλειστικά εκεί, για όσο καιρό καταφέρουν να διατηρήσουν την ανεξαρτησία τους.


Το Ήταν να μη γίνει η αρχή: Η δεκαετία 2011-2020 από το Κουλούρι κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Αίολος.