Και πάλι καλά να λέτε
Partly sunny
32°C
 

Επικίνδυνο να παραμείνει ο Χριστός τόσες μέρες σταυρωμένος λόγω της αναβολής της Ανάστασης, προειδοποιούν ειδικοί

Ιδιαίτερα σκεπτικοί εμφανίζονται τις τελευταίες ημέρες οι ειδικοί, μετά την ανακοίνωση πως ο εορτασμός της φετινής Ανάστασης θα μετατεθεί  φέτος για την 26η του Μάη, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Συγκεκρινένα, εκφράζεται έντονη ανησυχία, μιας και ποτέ ξανά στο παρελθόν, ο Ιησούς δεν είχε παραμείνει σταυρωμένος για τόσο μεγάλο διάστημα. «Είπαμε, είναι ο υιός του θεού, αλλά δεν είναι και μάγος. Το να μείνει στο σταυρό τόσες ημέρες, ή το να παραμείνει στον τάφο για τόσο μεγάλο διάστημα, είναι ανεύθυνο και επικίνδυνο. Και τα θαύματα έχουν τα όριά τους», σχολίασε εκπρόσωπος του χριστιανισμού, ο οποίος θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του.

Όσο για τον ίδιο το Χριστό, προς το παρόν παραμένει ψύχραιμος, αντιμετωπίζοντας την κατάσταση με χιούμορ, σχολιάζοντας χαρακτηριστικά πως «το προηγούμενο ρεκόρ ήταν δικό μου, ευκαιρία να το σπάσω». Ωστόσο, φαίνεται πως για την αποφυγή της ταλαιπωρίας του σωτήρα, φέτος θα σταυρωθεί με πλαστικά καρφιά και θα έχει τη δυνατότητα ξεκούρασης για 3 ώρες την ημέρα, ώστε να αντέξει μέχρι τις 26 του Μάη.

Μείνετε συντονισμένοι στο «Κουλούρι» για οτιδήποτε νεότερο.