Μπορούσε και καλύτερα
Partly cloudy
22°C
 

Σε δοκιμή πυραύλου προχώρησε ο μικρός Μιχάλης, μπροστά στα μάτια όλης της γειτονιάς

boy-eating-ice-cream-london-photoΜε έκδηλη αμηχανία και ανησυχία παρακολούθησε όλη η γειτονιά τη δοκιμή παγωτού πυραύλου με μπόλικη σοκολάτα και έξτρα κεράσι, στην οποία προχώρησε το πρωί της Τετάρτης ο 6χρονος Μιχάλης, μαθητής της πρώτης δημοτικού από την περιοχή της Καλλιθέας.

Αψηφώντας τις οδηγίες της μητέρας του, ο Μιχαλάκης αγόρασε τον μεγαλύτερο πύραυλο που βρήκε στο περίπτερο, στάθηκε μπροστά στα μάτια των ανυποψίαστων φίλων του και τον έφαγε μέχρι τέλους, στέλνοντας σαφές μήνυμα προς όσους αμφισβητούσαν την ικανότητά του να καταναλώσει έναν ολόκληρο παγωτό πύραυλο μόνος του.

«Όποιοι συνεχίζουν να μην πιστεύουν, ήρθε η ώρα να σιωπάσουν» δήλωσε επιδεικτικά ο 6χρονος, προσθέτοντας ότι σχεδιάζει και νέα δοκιμή αν φανεί πως η πρώτη δεν ήταν αρκετή.

Ο ιδιοκτήτης του περιπτέρου δήλωσε άγνοια για το συμβάν και πρόσθεσε ότι αφού πούλησε τον πύραυλο στον 6χρονο, στήθηκε να παρακολουθήσει τη φαντασμαγορική δοκιμή μαζί με όλους τους υπόλοιπους παρευρισκόμενους.

Από την πλευρά τους, οι γονείς των παιδιών της γειτονιάς εξαπέλυσαν δριμύ «κατηγορώ» προς τον μικρό Μιχάλη, υποστηρίζοντας ότι δίνει το κακό παράδειγμα στα υπόλοιπα παιδιά και τα παρασύρει να τρώνε από τώρα παγωτά, ενώ είναι μόλις αρχές Μαΐου.

Παράλληλα, δήλωσαν έτοιμοι να προβούν σε κυρώσεις εάν διαπιστώσουν ότι οι ενέργειες του 6χρονου χρήζουν περαιτέρω αντιμετώπισης και εάν οι γονείς του Μιχαλάκη συνεχίσουν να μη λαμβάνουν δράση.